Netwerkdiensten voor bedrijven, overheden en instellingen in de Benelux

netwerkdiensten bedrijven

Hoogwaardige netwerkdiensten voor veeleisende toepassingen

De kwaliteit van netwerkverbindingen in bedrijven bepaalt voor een flink deel de kwaliteit van data-uitwisseling en de prestaties van software applicaties. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen niet alleen hostingdiensten, maar ook netwerkdiensten voor bedrijven, overheden en instellingen te leveren en te beheren. Alles in één hand biedt u betere garanties op de vereiste performance dan werken met deelspecialisten die de regie aan u overlaten.

 

Internetverbindingen en vele andere bedrijfsnetwerkverbindingen

Wij beheren en exploiteren de meest uiteenlopende vaste en draadloze netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen in de Benelux. Wij koppelen bijvoorbeeld 25 meldkamers voor ambulances aan elkaar. Hogere eisen worden aan netwerk-verbindingen niet gesteld.

Onze netwerkdiensten omvatten het aanleggen, beheren en exploiteren van alle typen netwerkverbindingen voor bedrijven, overheid en instellingen:

Veilige toegang tot betrouwbare informatie
U wilt in elke situatie en op elk moment veilige toegang tot betrouwbare informatie. Wij hebben bewezen dat we voor elke situatie een betrouwbare oplossing kunnen leveren. Netwerkbeveiliging maakt daar uiteraard deel vanuit.

> Maak een afspraak met een van onze netwerkspecialisten voor een goed netwerkplan.


 
Copyright© 2014 RAM Mobile Data. Alle rechten voorbehouden.