Over ons

RAM Infotechnology levert ICT-maatwerk

RAM Infotechnology is een slagvaardig en klantgericht ICT-bedrijf met een innovatieve, dynamische cultuur. Bij ons staan veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties voorop. U wilt geen enkel risico lopen met uw data en applicaties en altijd en overal kunnen werken en communiceren. Het is onze missie dat te realiseren.

Onze visie op ICT

Er is geen standaard recept voor ICT uitbesteden. De keuzes hangen samen met uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de gewenste prestaties. Onze visie op ICTOnze visie op ICT

Voor wie wij werken

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in vele takken van de Gezondheidszorg die de hoogste eisen stellen aan veiligheid en beschikbaarheid van data. Maar ook in andere branches als Overheid, Financieel en Juridische dienstverlening leveren wij ICT-diensten:

ICT uitbesteden? Praat met RAM

Wij hebben de diensten, de mensen en de ervaring om uw ICT op maat in te richten en te beheren. Wij nodigen u van harte uit kennis te maken. Vertrouwen start met een persoonlijke klik. Wij zullen u volledig informeren over onze mensen, services, diensten en resultaten. Een afspraak is snel gemaakt.

whitepaper-large

Betrokken en betrouwbare technologiepartner

Wilt u meer weten over RAM Infotechnology en haar organisatie? Download onze corporate brochureDownload onze corporate brochure
35q, 0,636