Speciaal voor (IT sourcing) adviseurs organiseren RAM Infotechnology en NetSourcing samen met Outsourcing Hub op donderdag 1 november een kennissessie. Deze sessie is gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema: ‘BVP & IT-personalisatie in de zorg. De mens centraal!’

In deze sessie vertellen Niels van Peer en Yvo Hoeke tweeledig over hun ervaringen. Enerzijds over BVP en hoe adviseur en IT-dienstverlener elkaar versterken daarin kunnen versterken. Anderzijds over persona’s in de praktijk, waarbij zij een klantcase gebruiken ter illustratie van hun verhaal.

Sprekers
Niels van Peer is Commercieel Directeur RAM-IT en Yvo Hoeke is Director Business Development RAM-IT (voor overname directeur NetSourcing). RAM en NetSourcing hebben een sterke focus op de zorg. Hun klanten kiezen bewust voor ICT uitbesteden: “Het is onze ambitie die te realiseren”.

Doelgroep
Het events is specifiek voor Sourcing Advisors, maar ook ‘ICT-uitbesteders’, zoals CIO’s, IT-managers en inkopers zijn van harte welkom!

Gratis aanmelden voor event

Heeft u interesse in het bijwonen van deze kennissessie? U kunt zich gratis aanmelden.

 

Graag tot 1 november in Utrecht!

Gratis aanmeldenMeer informatie