25 Maart – Roundtable Veilig mobiel werken in de zorg

rountable-ram-infotechnology25 maart – 14.00 – 17.00 uur – Utrecht

RAM Infotechnology en RAM Mobile Data organiseren op woensdag 25 maart a.s. de Roundtable Veilig mobiel werken in de zorg.

Tijdens deze Roundtable wisselen (ICT)-managers binnen de gezondheidszorg met elkaar van gedachten over de voordelen en veiligheidsuitdagingen op het gebied van mobiel werken. Er zijn vele mogelijkheden om data, applicaties en informatie beschikbaar te stellen aan ambulante zorgprofessionals, maar zijn die ook veilig genoeg? Deze vraag staat op de agenda van de ICT-manager. Met de Roundtable willen we de antwoorden, ideeën en meningen op tafel krijgen.

Host Jerry Fortuin: “Slimme inzet ICT helpt de zorg beter te maken”

Onder inspirerende leiding van Jerry Fortuin van Wijtz discussiëren we met een kleine groep deelnemers aan de hand van enkele stellingen en praktijkervaringen. Jerry Fortuin is al jaren actief in de advisering van zorginstellingen op het gebied van met name ICT en organisatievraagstukken: “Mijn streven is de zorgverlening beter te maken door slimme inzet van ICT, die zorgverleners optimaal ondersteunt”.

Klanten delen hun ervaringen met u
Twee klanten van RAM Infotechnology zullen hun kennis, ervaringen en oplossingen op het gebied van veilig mobiel werken binnen hun organisatie met u delen:

aet europe

De heer Haaino Beljaars (Product Manager A.E.T. Europe) vertelt over zijn oplossingen voor het mobiel werken met de UZI-pas in de gezondheidszorg

ravu

De heer Rocklyn Meijer (Hoofd ICT Regionale Ambulance Voorziening Utrecht, RAVU) deelt zijn ervaringen over het ondersteunen van zorgverleners in de ambulance.

Agenda Roundtable Veilig mobiel werken in de zorg

Woensdag 25 maart 2015

  1. 13:30 uur: Ontvangst
  2. 14:00 uur: Opening roundtable
  3. 14:15 uur: Discussie aan de hand van stellingen
  4. 16.30 uur: Einde roundtable
  5. 16.45 uur: Rondleiding datacenter RAM
  6. 17:00 uur: Netwerkborrel

Voor wie?

ICT-managers, actief bij gezondheidszorginstellingen, die het vraagstuk mobiel werken voor zorgverleners op een veilige wijze binnen hun organisatie wensen te implementeren.

Waar?

RAM Ptolemaeuslaan 69 3528 BR Utrecht

Meer informatie?

Voor vragen kunt u terecht bij Karim Laroussi: e: marketing@ram-it.nl t: 030 – 2 390 390

Aanmelden voor roundtable


Deelname is gratis. Wij nodigen u van harte uit om aan te schuiven. We streven naar maximaal 8 deelnemers. Dus als u interesse heeft, meldt u dan snel aan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.