Uw cloud services komen pas echt tot hun recht met onze cloud connectivity services

Cloud connectivity is de “onzichtbare” kracht achter uw cloud services. Want zeg nou zelf, zonder verbinding is de cloud voor u, uw collega’s en uw cliënten onbereikbaar. En daarmee staat uw organisatie zo goed als stil.

Wij weten het als geen ander, de cloud is sexy, daar vinden de opmerkelijkste innovatie plaats. Maar laten we de cloud connectivity vooral niet uit het oog verliezen. Met onze diensten bent u verzekerd van verbinding met uw clouds.

Heeft u een vraag of wilt u afspreken? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op.

 

Cloud Connectivity

3 + 5 =

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur RAM Infotechnology

“We gaan met cloud technologie het informatiegat dichten tussen zorgcliënten en zorgverleners.”

Netwerkverbindingen

Veilig werken met de data en apps waar en wanneer je wilt. eCumulus is de meest complete oplossing voor vaste en ambulante werkplekken.

Netwerkbeheer en beveiliging

15 miljoen EPD’s, GZN, Nictiz, ISO27001, LSP, vele duizenden blije gebruikers en IT-beheerders. Wij hebben van ICT voor de gezondheidszorg ons specialisme gemaakt.

Netwerk integraal onderdeel hosting- en werkplekdiensten

Wij integreren onze netwerkdiensten standaard met onze hostingdiensten en werkplekdiensten. Dan weten wij zeker dat u een optimale ICT-oplossing heeft.

U wilt maximale veiligheid en privacy voor uw data?

Met ons eigen datacenter in eigen beheer zijn we volledig onafhankelijk en kunnen we de beste technologie waarborgen.

Tier-3 datacenter. SSD-storage. 10 gigabit backbone. Glasvezel van alle operators. Redundant aangesloten op Eurofiber en KPN. PUE energieverbruik lager dan 1,3.