Netwerkbeveiliging: ‚Äėdicht tenzij‚Äô.

In onze netwerkbeveiliging hanteren wij een even simpele als doeltreffende policy: dicht, tenzij. Dat wil zeggen dat al uw resources standaard geblokkeerd zijn voor ‚Äėbezoek van buiten‚Äô. Poorten staan nooit onnodig open. Zo verminderen wij de kwetsbaarheid van systemen tot het minimum.

Netwerk integraal onderdeel hosting- en werkplekdiensten

Wij integreren onze netwerkdiensten standaard met onze hostingdiensten en werkplekdiensten. Dan weten wij zeker dat u een optimale ICT-oplossing heeft.

Ook beveiligd tegen ongeautoriseerd gebruik

Met netwerkbeveiliging zijn uw systemen, verbindingen en data maximaal beschermd tegen indringers en ongeautoriseerd gebruik. Niet voor niets kiezen 600 huisartsenpraktijken, De Belastingdienst, vele politieregio’s, traumacentra, ambulancezorg en vele andere organisaties voor onze netwerkbeveiliging.

Netwerkbeveiliging voor toegang tot en het versleutelen en beveiligen van dataverkeer

  1. SSL voor versleutelen van data
  2. Login met tokens voor authenticatie tot op individueel klantniveau
  3. Mobiele verbindingen beveiligen tot op SIM-kaartniveau
  4. Alle binnenkomende (draadloze en vaste) verbindingen gerouteerd langs Firewall-cluster
  5. Firewall-cluster is volledig redundant uitgevoerd
  6. Vele extra opties, zoals IDS, VPN en IPsec voor site-to-site-verbindingen

Minimale risico’s, maximale zekerheid

Netwerkbeveiliging is een standaardonderdeel van onze hostingsdiensten, net als intrusion detection en prevention. We doen alles om risico’s te minimaliseren en u de zekerheid te geven dat uw data, systemen en verbindingen een onneembare vesting zijn. Onze kennis van en ervaring met hosting én verbindingen maken onze oplossingen tot de beste in de markt.

Meer weten over netwerkbeveiliging?

Maak een afspraak en praat erover met onze specialisten netwerkbeveiliging.

ICT wordt als water en licht, je gebruikt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Dat kan alleen als je betrouwbare platforms hebt waar je data en ICT kunt afnemen. RAM moet hiervoor zorgen. Ik heb daar alle vertrouwen in.‚ÄĚ

Mark Heijen

Manager ICT / EPD, Geriant

‚ÄėMet eCumulus van RAM kiezen we strategisch voor een platform wat qua kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, informatieveiligheid en toekomstige mogelijkheden aansluit op onze¬†ambities.’

Rob de Ruiter

Hoofd ICT, Zorgapplicaties en Services, GGZ NHN

‚ÄúZorgprofessionals gaan meer eisen stellen aan devices en systemen‚ÄĚ.¬†Deze en 19 andere trends op Future Proof ICT netwerkevent bij RAM Infotechnology.

Lees het verslag >

Richard Lamb

ICT-trendwatcher