Logo Computication

RAM Infotechnology heeft in april 2016 Computication overgenomen en maakt daarmee de dienstverlening nog sterker. Omdat we nu ook volledig zijn gefuseerd, hebben we de website van Computication uit de lucht gehaald en zijn we over naar www.ram-it.nl

“Waar wij sterk zijn in de digitale werkplek, is de kracht van Computication de lokale werkplekondersteuning voor eindgebruikers. Zij monitoren 24/7 en beheren proactief on-premise private IT-infrastructuren. We vullen elkaar dus perfect aan.”, aldus  Joachim Kaarsgaren

Beide partijen hebben een ruime ervaring en een goede reputatie waar het gaat om kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen.

 

“Onze focus op managed cloud services volgt direct de internationale trends. Met Computication erbij versnellen wij onze groei en kennis in markten zoals semioverheid en de financiële sector.”

Joachim Kaarsgaren.

Computication heeft in de afgelopen 14 jaar veel ervaring opgebouwd met ICT-oplossingen die breed binnen de retail, engineering, semioverheid en finance worden gedragen. begin 2016 hebben Joachim Kaarsgaren, Dirk Fabels, en Martijn van der Schaaf hun handtekening gezet onder het contract.