DE DIGITALE WERKPLEK VOOR PROFESSIONALS

eCumulus is een complete Cloud werkplekbeheer oplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar en applicatie-onafhankelijk. eCumulus is een oplossing die past bij elke organisatie voor wie ICT belangrijk is, maar het geen core business is. Het maakt het mogelijk te betalen naar gebruik, laat u profiteren van innovaties en de optimale prestaties van de ICT-infrastructuur.

Met eCumulus is ICT weer voorspelbaar, schaalbaar en betrouwbaar

Met eCumulus maken wij uw ICT voorspelbaar en schaalbaar waardoor de ICT perfect aansluit op de bedrijfsstrategie. Met eCumulus hoeft u niet langer te investeren in hardware, software, beheercapaciteit en specialistische ICT-kennis. De TCO (Total Cost of Ownership) kan dus eindelijk omlaag.

Meer grip op ICT

Efficiënt communiceren

De taken slagvaardig en efficiënt uitvoeren

De ICT mag nooit een beperking zijn om de doelstellingen te halen en iedere medewerker moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt zoals is bedoeld. Met eCumulus zijn tijd, plaats en device geen belemmering om samen te werken.

  • Veiligheid van data is goed geregeld
  • Altijd toegang tot de bestanden en applicaties
  • Op diverse devices kunnen werken

ISO 27001 en 9001 gecertificeerd, SOC-2, PCI (Payment Card Industry) compliant

Optimaal op de organisatie en doelstellingen aansluiten

Werkplekken in de “Cloud” is niet zo bijzonder, hoe wij het regelen wel. Bij meer dan de helft van de bedrijven zijn de voordelen van de Cloud al zichtbaar. Vanuit onze ervaring brengen we het beste van alle IT disciplines samen. Met eCumulus gaan we uit van de gedachte dat centraal beheer van werkplekken voor eenvoud moet zorgen en alle partijen voordeel oplevert.

Innovatieve bedrijfsvoering en flexibiliteit… De ene Cloud is de andere niet

Heeft u een innovatieve bedrijfsvoering en wilt u de flexibiliteit van uw organisatie waarborgen, dan is het gebruik van Cloud services wellicht de logische vervolgstap voor uw ICT. Het geeft flexibiliteit in de vorm van: pay-per-use en schaalbaarheid. Verder is de zorg voor infrastructuur en de investeringen weggenomen.

Voordeel voor iedereen

Beheersbaar

U ruilt technisch en operationeel beheer in voor informatiemanagement, dichtbij de business. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk met de Self Service Portal uw beheerders rechten te geven om bepaalde functionaliteiten van eCumulus toe te kennen. ICT-beheer is veel efficiënter door de complexe taken uit te besteden en wat wenselijk is zelf te doen.

Vergroot flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit gebruiker

De medewerker is een flexibele, mobiele, maar vooral moderne werker geworden. Tijd, plaats en device mogen geen belemmering vormen om te werken.

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD (bring your own device) en de altijd aanwezige vraag naar efficiency en optimalisatie bieden we met eCumulus de oplossing.

Verlaagt de TCO en kosten per gebruiker

Met eCumulus maken wij uw ICT voorspelbaar en schaalbaar waardoor de ICT perfect aansluit op de bedrijfsstrategie. Met eCumulus hoeft u niet langer te investeren in hardware, software, beheercapaciteit en specialistische ICT-kennis. De TCO (Total Cost of Ownership) kan dus eindelijk omlaag.

eCumulus biedt een nieuwe werkplekoplossing

eCumulus laat zien hoe het anders kan. Standaard krijgt iedere gebruiker een persoonlijke, virtuele desktop. IT richt die volledig op maat in en houdt de controle over de beschikbare applicaties en de data. Alles staat op centrale servers. Zo kunnen we op grote schaal ( >1.000 gebruikers) maatwerk leveren aan gebruikers. Geheel in lijn met onze visie op ICT.

Het selecteren en implementeren van een nieuw platform begint met het formeren van een goed team. Heldere doelstellingen en requirements zijn van vitaal belang. In onze brochure “Je digitale werkplek” geven we meer informatie over hoe we hier mee omgaan en bijdragen aan een goede transitie.

Bewezen in succesvolle organisaties

Promis - het ICT platform voor al uw bedrijfsprocessen

logo_promis

Promis is de leverancier van een flexibele totaaloplossing waarin o.a. CRM, HRM en ERP zodanig zijn geïntegreerd dat het eenvoudig is om informatie te vergaren en te analyseren. Een softwareoplossing ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen: van sales tot en met facturering, gebruik makend van een geïntegreerd workflowmanagement systeem.

PayPlaza - Levert innovatieve oplossingen voor POS, Ecomm en IoT

PAYPLAZA_LogoPayPlaza is a leading global payment software company managed and driven by professionals each having over 20 years experience in the financial and payment industry. Since 2010 PayPlaza has developed a revolutionary payment platform encompassing unique solutions for Point-of-Sale card acceptance.

Vervangingsfonds - Altijd iemand voor de klas

vervangingsfondsHet Vervangingsfonds adviseert en ondersteunt het primair onderwijs om te komen tot een gezonde, prettige en veilige werkomgeving op school. Zodat alle medewerkers – directeuren, leerkrachten en anderen – op een gezonde manier en met plezier kunnen werken.

Onze adviseurs

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Niels van Peer

Niels van Peer

Business Unit Directeur

nvpeer@ram-it.nl
030 – 2 390 390

Edwin Jacobs

Edwin Jacobs

Adviseur ICT voor de zorg

ejacobs@ram-it.nl
06 – 1111 2202

Sander Lem

Sander Lem

Adviseur ICT voor de zorg

slem@ram-it.nl
06 – 5186 7977

Johan Mulder

Johan Mulder

Partner Manager

jmulder@ram-it.nl
06 – 5129 8720