DE DIGITALE WERKPLEK VOOR ZORGPROFESSIONALS

eCumulus is een complete Cloud werkplekbeheer oplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar en applicatie-onafhankelijk. eCumulus is een oplossing die past bij elke organisatie voor wie ICT belangrijk is, maar het geen core business is. Het maakt het mogelijk te betalen naar gebruik, laat u profiteren van innovaties en de optimale prestaties van de ICT-infrastructuur.

Mensen helpen hun beste eigenschappen te benutten

Ontdek hoe eCumulus medewerkers, teams en afdelingen ondersteunt in de ontwikkeling van capaciteiten, verbinden en zelfsturing. eCumulus is een platform waar veilig en betrouwbaar gewerkt kan worden en met de juiste set aan applicaties de administratiedruk verlicht wordt.
Communicatie en contact is belangrijk in de zorg en door optimale ondersteuning van video, social intranet, authenticatie en autorisaties op elk device draagt eCumulus bij aan de inzet van zorgverleners.

Toegankelijk waar nodig

Efficiënt communiceren

De taken slagvaardig en efficiënt uitvoeren

De ICT mag nooit een beperking zijn om de doelstellingen te halen en iedere medewerker moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt zoals is bedoeld. Met eCumulus zijn tijd, plaats en device geen belemmering om samen te werken.

  • Veiligheid van data is goed geregeld
  • Altijd toegang tot de bestanden en applicaties
  • Op diverse devices kunnen werken

NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510, ISO 27001 gecertificeerd, Zorg Service Provider

Optimaal op de organisatie en doelstellingen aansluiten

Werkplekken in de “Cloud” is niet zo bijzonder, hoe wij het regelen wel. Bij meer dan de helft van de bedrijven zijn de voordelen van de Cloud al zichtbaar. Vanuit onze ervaring brengen we het beste van alle IT disciplines samen. Met eCumulus gaan we uit van de gedachte dat centraal beheer van werkplekken voor eenvoud moet zorgen en alle partijen voordeel oplevert.

Innovatieve bedrijfsvoering en flexibiliteit… De ene Cloud is de andere niet

Heeft u een innovatieve bedrijfsvoering en wilt u de flexibiliteit van uw organisatie waarborgen, dan is het gebruik van Cloud services wellicht de logische vervolgstap voor uw ICT. Het geeft flexibiliteit in de vorm van: pay-per-use en schaalbaarheid. Verder is de zorg voor infrastructuur en de investeringen weggenomen.

Voordeel voor iedereen

Beheersbaar

U ruilt technisch en operationeel beheer in voor informatiemanagement, dichtbij de business. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk met de Self Service Portal uw beheerders rechten te geven om bepaalde functionaliteiten van eCumulus toe te kennen. ICT-beheer is veel efficiënter door de complexe taken uit te besteden en wat wenselijk is zelf te doen.

Vergroot flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit gebruiker

De medewerker is een flexibele, mobiele, maar vooral moderne werker geworden. Tijd, plaats en device mogen geen belemmering vormen om te werken.

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD (bring your own device) en de altijd aanwezige vraag naar efficiency en optimalisatie bieden we met eCumulus de oplossing.

Verlaagt de TCO en kosten per gebruiker

Met eCumulus maken wij uw ICT voorspelbaar en schaalbaar waardoor de ICT perfect aansluit op de bedrijfsstrategie. Met eCumulus hoeft u niet langer te investeren in hardware, software, beheercapaciteit en specialistische ICT-kennis. De TCO (Total Cost of Ownership) kan dus eindelijk omlaag.

eCumulus biedt een nieuwe werkplekoplossing

eCumulus laat zien hoe het anders kan. Standaard krijgt iedere gebruiker een persoonlijke, virtuele desktop. IT richt die volledig op maat in en houdt de controle over de beschikbare applicaties en de data. Alles staat op centrale servers. Zo kunnen we op grote schaal ( >1.000 gebruikers) maatwerk leveren aan gebruikers. Geheel in lijn met onze visie op ICT.

Het selecteren en implementeren van een nieuw platform begint met het formeren van een goed team. Heldere doelstellingen en requirements zijn van vitaal belang. In onze brochure “Je digitale werkplek” geven we meer informatie over hoe we hier mee omgaan en bijdragen aan een goede transitie.

Bewezen in zorgorganisaties

Geriant - Hulpverlening bij dementie

Kerntaken van Geriant zijn diagnostiek, behandeling en casemanagement. Daarvoor zijn er vier teams actief die de hulpverlening bij mensen thuis voor hun rekening nemen. Deze teams werken nauw samen met de Geriant-kliniek, een screeningsafdeling van zestien bedden voor psychisch onderzoek en behandeling voor mensen met dementie.

GGZ Noord Holland Noord - Specialistische geestelijke gezondheidszorg
GGZ NHN is al jaren dé specialist in de regio als het gaat om geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. De behandelingen zijn afgestemd op de vraag van hun klanten, mensen van alle leeftijden. Vanuit de visie: ‘Beter worden doe je thuis’, behandelt GGZ NHN patiënten waar mogelijk in de eigen omgeving.
Driezorg - Wonen, Welzijn & Zorg
Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg door middel van het aanbieden van dienstverlening en faciliteiten op het gebied van Wonen, Welzijn & Zorg. De “Drie” in Driezorg heeft betrekking op de drie kernelementen: Wonen, Welzijn & Zorg. Daarnaast richt Driezorg zich ook op zorg en begeleiding bij zelfstandig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Onze zorgadviseurs

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur

nvpeer@ram-it.nl
030 – 2 390 390
Bastiaan Houtsma

Bastiaan Houtsma

New Business Manager Zorg & Overheid

bhoutsma@ram-it.nl
06 – 1087 7517
Peter Zwambach

Peter Zwambach

Adviseur ICT voor de zorg

pzwambach@ram-it.nl
06 – 5164 3646