Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’

Geen core business? Dan ICT uitbesteden

ICT uitbestedenICT is in de eerste plaats een hulpmiddel voor uw organisatie. U bent er afhankelijk van, maar het is niet uw core business. En dat biedt u de kans de ICT uit te besteden wanneer dat leidt tot betere prestaties, lagere kosten of betere beheersbaarheid dan het zelf te doen. De vraag is: welke onderdelen van de ICT kunt u beter uitbesteden en welke kunt u nog prima in huis houden?

Bij RAM Infotechnology is ICT uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT!

Schaalbare oplossingen

Er is geen standaard recept voor ICT uitbesteden. De keuzes hangen af van uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de gewenste prestaties. Standaardoplossingen blijken in de praktijk vaak niet flexibel. Uw organisatie moet zich dan aanpassen aan de ICT in plaats van andersom.

In onze visie werkt u met ‘modulaire technologie’ die u flexibel inzet. ICT-maatwerk op basis van best practices en innovatie. Stabiele, schaalbare oplossingen die een groeipad mogelijk maken. Kortom, ICT die meebeweegt met uw eisen en wensen.

Meer weten?

In welke branche u ook werkt, met onze cloud- en netwerkdiensten creëert u de beste ICT-omgeving voor uw organisatie. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

Maak gerust een afspraak