Overal kunnen pinnen met onze mobiele pinautomaten
Ervaar het gemak van betrouwbare mobiele pinautomaten bij SEPAY. Kies voor het kopen of leasen van een mobiel pinapparaat voor de lange termijn of het huren van een pinapparaat voor de korte termijn. Welke keus u ook maakt: al onze mobiele pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel.

Onze mobiele pinautomaten zijn uitgerust met GPRS of WiFi. Dat maakt gemakkelijk pinnen overal in Nederland mogelijk. Daarmee zijn onze pinautomaten ideaal voor koeriers, horeca-ondernemers, taxichauffeurs en standhouders.

Veilig pinnen staat bij SEPAY voorop
De pinapparaten van SEPAY zijn geschikt voor Maestro en V-PAY betalingen. Verder kunnen MasterCard, Visa en American Express creditcards geaccepteerd worden, alsook verschillende giftcards. Veilig pinnen staat bij SEPAY voorop. De betaalautomaten voldoen aan alle veiligheidseisen van de Europese betaalautoriteiten (European Payment Council), dus u bent helemaal klaar voor de toekomst!

Meer over SEPAY >

ICT-oplossingen voor elke branche

Onze datacenter-faciliteiten bieden alle functionaliteiten voor professionele hosting, data-opslag, veiligheid en natuurlijk werken in de cloud. Dit doen wij voor vele branches. Enkele voorbeelden:

N

Overheid: Rijkswaterstaat, Brandweer, gemeenten Breda en Utrecht, Waterschap Aa en Maas

N

Finance: Sepay, PayPlaza