Innoforte kiest voor RAM Infotechnology. Samenwerking van minimaal 4 jaar

Ouderenorganisatie Innoforte heeft RAM Infotechnology (RAM-IT) gekozen als haar nieuwe ICT-partner. Het gaat om een samenwerking van minimaal 4 jaar voor 1000 medewerkers op 5 locaties en in de wijk.

De Tussenvoorziening kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

Na een uitgebreid offertetraject koos De Tussenvoorziening voor RAM-IT. Wij gaan een hybride cloud dienstverlening leveren waarbij we zowel van de publieke cloud als ons eigen datacenter gebruikmaken.

Verslag Industry Forum Healthcare 2021

Bastiaan Houtsma was voor RAM-IT op Industry Forum Healthcare. Meest opvallend: “Nadrukkelijker regionaal samenwerken in de zorg en met leveranciers. We moeten duurzame coalities met elkaar smeden.”

Alexander Monro Ziekenhuis kiest voor zorgwerkplek van RAM-IT

Alexander Monro Ziekenhuis zal de komende 5 jaar een groot deel van haar ICT-diensten outsourcen aan RAM-IT met de eCumulus zorgwerkplek.

Zorgaanbieder Triade Vitree kiest voor RAM Infotechnology als haar ICT-partner

Voor het stabiliseren en continueren van haar huidige ICT-infrastructuur en ondersteuning in haar toekomstvisie heeft Triade Vitree na intensief traject gekozen voor RAM Infotechnology.

‘We zijn trots op de inzet en vindingrijkheid van onze klanten en medewerkers’

Met Arjan Poulissen en Niels van Peer, algemeen directeur en commercieel directeur van RAM-IT, praten we over het afgelopen jaar en blikken we vooruit. “Er gaat heel veel gebeuren in ICT uitbesteden voor de zorg”.

IndustryForum Healthcare, 11 februari 2021

Op 11 februari nemen wij deel aan het virtuele IndustryForum Hospital Healthcare van Management Events.

Terugblikken om vooruit te kijken …

Niels van Peer, sales director bij RAM-IT, over de ambities van RAM-IT in 2021: een brug slaan tussen Zorg en ICT.

‘De cure is klaar voor ICT outsourcing’

“Ik verwacht dat de cure-markt de komende jaren echt tot bloei komt en zeker tot 2030 extreem zal groeien.” Interview met Johan Mulder, Sales Manager Cure bij RAM Infotechnology.

Virtuele HIMSS heeft oog voor AI-oplossingen voor de komende 5 jaar

Volgens de Himss gaat AI (Artificial Intellingence) een grote, revolutionaire, rol spelen in de zorg de komende 5 jaar. Lees het verslag van onze virtuele hosts.

%

asdf