‘De cure is klaar voor ICT outsourcing’

“Ik verwacht dat de cure-markt de komende jaren echt tot bloei komt en zeker tot 2030 extreem zal groeien.” Interview met Johan Mulder, Sales Manager Cure bij RAM Infotechnology.

‘We zijn trots op de inzet en vindingrijkheid van onze klanten en medewerkers’

Met Arjan Poulissen en Niels van Peer, algemeen directeur en commercieel directeur van RAM-IT, praten we over het afgelopen half jaar, de corona-periode, en blikken we vooruit. “Er gaat heel veel gebeuren in ICT uitbesteden voor de Cure”.

Virtuele HIMSS heeft oog voor AI-oplossingen voor de komende 5 jaar

Volgens de Himss gaat AI (Artificial Intellingence) een grote, revolutionaire, rol spelen in de zorg de komende 5 jaar. Lees het verslag van onze virtuele hosts.

RAM-IT aanwezig bij HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event is dit jaar van 7–11 september 2020. Gezien de situatie rondom COVID-19 en de bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van HIMSS besloten om het Europa evenement dit jaar digitaal te houden. RAM Infotechnology neemt...

GGZ Oost Brabant tekent contract met RAM Infotechnology als nieuwe ICT-partner

GGZ Oost Brabant kiest RAM Infotechnology (RAM-IT) als een van haar nieuwe ICT-partners. Het gaat om een samenwerking voor drie jaar.  GGZ Oost Brabant wil haar huidige Private Cloud omgeving doorontwikkelen naar een nieuwe innovatieve werkplek, voor 2.000...

Microsoft kwetsbaarheid

Op dinsdagavond 14 juli jl. is er een melding binnengekomen van een ernstige kwetsbaarheid in de Domain Name Services van Windows. RAM Infotechnology (RAM-IT) heeft daarop onmiddellijk adequaat gereageerd en actie ondernomen. Op woensdag 15 juli zijn alle DNS servers...

“Ik zit minder vaak bij klanten, maar het contact is intensiever”

Klantcontact voor ICT-projectmanagement is sinds de corona veranderd. Sander Rid, projectportfoliomanager: “Ik zit minder vaak bij klanten, maar het contact is intensiever. Daarnaast verwacht ik dat de doorlooptijd van projecten korter wordt.”

Zorgspectrum Het Zand kiest voor RAM Infotechnology als haar ICT-Partner

Zorgspectrum Het Zand (ZHZ) biedt intramurale en extramurale zorg aan mensen in een kwetsbare fase van hun leven. Voor het uitbesteden van haar ICT-dienstverlening was ZHZ opzoek naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorg sector. RAM Infotechnology...

Solliciteren in coronatijd: anders, maar veel blijft ook hetzelfde

Corona heeft ons leven in korte tijd drastisch veranderd. Solliciteren in coronatijd bijvoorbeeld, en starten met een nieuwe baan. Hoe gaat dat? Deepak Goerdial, teamleider van de afdeling Hosting & Cloud Operations bij RAM Infotechnology, legt het uit.

Met iPads en begeleiding bestrijden we het eenzaamheidsvirus

Sinds het coronavirus is de behoefte aan digitale zorg op afstand groter dan ooit. RAM-IT en Design for Care sloegen de handen ineen. ‘Met iPads en laptops brengen we bewoners van zorginstellingen weer in contact met zorgpersoneel, familie en mantelzorgers.

%

asdf