Werkplekdiensten

Van traditioneel werkplekbeheer naar Managed Workspace

De vaste werkplekken verdwijnen snel. Virtuele desktops nemen hun plaats in, op smart phones, tablets, laptops en werkstations. Uw medewerkers stellen hoge eisen aan flexibiliteit en vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer ze willen, zonder in te leveren op performance, beschikbare data en bereikbaarheid.  Hier passen diensten bij die ‘Het Nieuwe Werken’ makkelijk en betaalbaar maken. Wij bieden u eCumulus Werkplekbeheer en Hosted IP-telefonie.

Onze werkplekdiensten

  • eCumulus, de complete oplossing voor werkplekbeheer
  • Hosted IP-telefonie voor VoIP. Onze IP-telefonie oplossing verbetert de bereikbaarheid van uw organisatie
  • Het Nieuwe Werken, volledig ondersteund door onze werkplekoplossingen

Werkplekbeheer uitbesteden

De technologieën voor virtuele desktops en Managed Workspace zijn recent ontwikkeld, onder andere door Citrix en VMWare. Voor bepaalde organisaties is het echter te duur om de IT-structuur voor Managed Workspace in huis te implementeren en te beheren. De voordelen van uitbesteden zijn hiermee voor veel organisaties interessant:

  • Deels pay-per-use; software licenties per gebruiker (OS, Office, applicaties)
  • 24/7 beschikbaarheid en monitoring
  • Certificatie van beveiliging

Wat is Managed Workspace?

Met Managed Workspace werken gebruikers alleen met programma’s, applicaties, processen en data die op een centrale server draaien. Met welk device zij het systeem ook benaderen, zij krijgen altijd een passende desktop aangeboden.  Ze hebben de ervaring van een volledige desktop, terwijl de IT-staf iedere desktop virtueel beheert. Traditioneel werkplekbeheer wordt Managed Workspace.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.