Wie heeft nog de regie over de ICT in de zorg? Roundtable over IT-Security

Wie heeft nog de regie over de ICT in de zorg?

Roundtable over IT-Security

Datum: 26 november 14-17 uur
Locatie: RAM Infotechnology, Utrecht.
Contactpersoon: Karim Laroussi. (030-2 390 390)
Aantal deelnemers: max. 8
Discussieleider: Maurice van der Woude, directeur BPDelivery en voorzitter Eurocloud Nederland
Keywords: certificeringen, cloud en privacy

Hoe kan het dat in de cloudmarkt innovatieve oplossingen steeds goedkoper worden, terwijl de zorg steeds duurder wordt en ├ęchte innovatie vooralsnog slechts mondjesmaat plaatsvindt?

In deze roundtable gaan we de posities vanuit verschillende invalshoeken bediscussi├źren. Wie heeft de regie? Wie zorgt voor het vertrouwen bij de “klant”? Zijn de regeltjes nog wel van deze tijd? Maken we de innovatie in de zorg niet te moeilijk? Hoe transparant zijn de zorgverzekeraars met hun prijzen, terwijl zij juist meer in de cloud doen? Wat willen we allemaal opslaan in dat zorgdossier? Waar stopt de registratie en wie ziet toe op juist gebruik van dit dossier? Zijn certificeringen het juiste middel zijn om dit te waarborgen?

Uiteindelijk draait het allemaal om vertrouwen en veiligheid. De urgentie van IT-security in de zorg is hoog.

Deelnemen aan de roundtable

Aan tafel zitten vertegenwoordigers van onder andere ViaSecure, VZVZ, & RAM Infotechnology. Wij nodigen u van harte uit om ook aan te schuiven. We streven naar maximaal 8 deelnemers. Dus als u interesse heeft, meldt u dan snel aan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Niet deelnemen, maar wel geïnformeerd blijven

Als 26-11 u niet uitkomt, maar u bent wel geïnteresseerd in de uitkomsten van de discussie, vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een verslag van de bijeenkomst met de belangrijkste uitkomsten:

Fout: Contact formulier niet gevonden.