klantvriendelijkheid

Cloud Solution Assessment

RAM Infotechnology in samenwerking met Microsoft

Wilt u weten welke kansen en mogelijkheden er zijn om uw IT-omgeving te migreren naar de public cloud? Hoe u profiteert van de migratie en welke IT-services u daarbij kunt inzetten? Wij doen in samenwerking met Microsoft een uitgebreide cloud solution assessment.

Met de uitkomstem van de cloud solution assessment maken we inzichtelijk hoe uw huidige IT- en datacenterinfrastructuur eruit ziet. Op basis van de inventarisatie en analyse leggen we een stevige basis voor de door u te nemen beslissingen voor een succesvolle migratie naar de public cloud.

Dashboard cloudtransitie

Een van onze cloudexperts brengt in kaart hoe uw huidige IT-omgeving eruit ziet: van servers, storage en netwerk tot operating system en performance. We analyseren de verzamelde data over de huidige IT-omgeving en presenteren de uitkomsten in een overzichtelijk dashboard. Daarnaast kijken we welke plannen er al zijn voor een transitie naar de cloud.

De cloudexpert bespreekt daarna met u de uitkomsten van het assessment. Hiermee kunt u de cloudtransitie beter plannen en de bekende valkuilen bij een migratie vermijden. Zo werkt u stapsgewijs toe naar een voorspelbare en gecontroleerde migratie.

Vraag uw Cloud Solution Assessment aan

Onze Cloud Solution Assessment is kosteloos en bieden wij u aan in samenwerking met Microsoft. Wilt u meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op.

2 + 3 =

Z

Organisaties zijn continu op zoek naar mogelijkheden om hun activiteiten te stroomlijnen de productiviteit te verhogen en de kosten te beheersen. Er zijn meer manieren dan ooit om nieuwe workloads en services te identificeren die hun strategische doelstellingen ondersteunen.

Microsoft Solution Assessments zijn een reeks best practices in de branche met beproefde strategie├źn voor beheer en optimalisatie van de IT-middelen van een organisatie.

Wij vertellen u graag meer over onze ICT services.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl