Vraag een demonstratie

eCumulus vindt in steeds meer organisaties een plek. Kleine en grote. Maak kennis en zie met eigen ogen hoe goed deze werkplekoplossing werkt.

Dit kan eCumulus voor u doen

eCumulus werkplekoplossing maakt ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en de altijd terugkerende vraag naar kostenreductie, biedt RAM Infotechnology u een interessant alternatief voor bestaande diensten. eCumulus is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. Wij maken ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

eCumulus is een complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar en applicatie-onafhankelijk. Toekomstvast (Cloud-technologie) en gebaseerd op onze jarenlange ervaring met werkplekbeheer. eCumulus maakt het leven van IT-managers een stuk makkelijker.

Ontlast IT-beheerders van complexe taken

Vergroot flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit gebruiker

Waarborgt veiligheid en beschikbaarheid van data

Verlaagt de TCO en kosten per gebruiker

eCumulus biedt een nieuwe werkplekoplossing

De vaste werkplek verdwijnt. eCumulus laat zien hoe het anders kan. Standaard krijgt iedere gebruiker een persoonlijke, virtuele desktop. IT richt die volledig op maat in en houdt de controle over de beschikbare applicaties en de data. Alles staat op centrale servers. Zo kunnen we op grote schaal (meer dan 1.000 gebruikers) maatwerk leveren aan gebruikers. Geheel in lijn met onze visie op ICT.

TCO omlaag

eCumulusMet eCumulus hoeft u niet langer te investeren in hardware, software, beheercapaciteit en specialistische ICT-kennis. De TCO (Total Cost of Ownership) kan dus eindelijk omlaag.

Centrale operatie

IT-beheer wordt bij eCumulus een soepel georganiseerde operatie. IT-beheer heeft veel meer controle over de desktops dan over de traditionele werkplekken, terwijl de hoeveelheid werk per eindgebruiker minder is. eCumulus is flexibel waar het nodig is en strak en gestandaardiseerd waar het kan.

Self Service Portal voor managers

eCumulus maakt IT-beheer veel efficiënter door de complexe IT-taken uit te besteden en centraal te beheren. Met de Self Service Portal doen we daar nog een schepje bovenop. Wij kunnen uw IT-beheerders allerlei rechten geven om bepaalde functionaliteiten van eCumulus zelf te managen.

Onze zorgkwaliteiten

NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510, ISO 27001 gecertificeerd, Zorg Service Provider
Koppeling met LSP voor betrouwbare netwerkcommunicatie
Hosting van 15 miljoen EPD’s
Netwerkdiensten voor ambulances
Skilled Helpdesk 24/7 voor tevreden eindgebruikers
eCumulus Werkplekbeheer & Hosting voor de zorg – productiviteit omhoog, kosten omlaag

Onze zorgadviseurs

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Niels van Peer

Niels van Peer

Business Unit Directeur RAM Infotechnology

“We gaan met cloud technologie het informatiegat dichten tussen zorgcliënten en zorgverleners.”

Edwin Jacobs

Edwin Jacobs

Adviseur ICT voor de zorg

‘Met eCumulus van RAM hebben zorgorganisaties een compleet platform  voor al hun wensen en eisen.

Marcel van der Vaart

Marcel van der Vaart

Servicemanager

"ICT kan niet bestaan zonder mensen, zonder menselijk contact geen vooruitgang en vooruitgang boek je samen."

  • Datacenter hosting 80%
  • Werkplekbeheer 65%
  • Cloud connectivity 55%

Percentage uitbesteed versus in huis

Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’

Bij RAM Infotechnology is ICT uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT!

Download "Maatwerk ICT" pdf

Zorg-ID platform voor identificatie en authenticatie live gegaan

ZORG-ID, het nieuwe identificatie en authenticatieplatform in de zorg, is sinds 29 juni operationeel. VZVZ heeft nauw samengewerkt met AET Europe en RAM Infotechnology om dit platform neer te zetten. RAM is als ICT specialist voor de zorg, trots om de infrastructuur en beheer voor dit belangrijke platform te mogen verzorgen.

Read More

Veiligheid en gemak gaan samen – Disaster Recovery

Hoe belangrijk disaster recovery in de praktijk is heeft Huisartsenpraktijk van Wincoop ervaren.
Door een brand in de praktijk was alles verloren gegaan. Binnen 5 dagen was het alweer mogelijk om vanuit een tijdelijke locatie te werken.

Read More

RAM Infotechnology gaat ICT-diensten leveren aan Stichting Vf/Pf

Stichting kiest voor flexibiliteit en self service regierol. RAM Infotechnology gaat diverse ICT-diensten leveren aan stichting Vf/Pf, waaronder de hosting en onderhoud en beheer van de kantoorautomatisering. Binnen de scope van deze Europese aanbesteding vallen...
Read More

ICT diensten door Brandweer Brabant-Noord uitbesteed aan RAM Infotechnology

ICT diensten Brandweer Brabant-Noord (BBN) besteed haar ICT vrijwel volledig uit aan RAM Infotechnology. RAM Infotechnology gaat samen met RAM Mobile Data de volledige ICT dienstverlening en hosting van de ICT-infrastructuur inclusief alle vaste en draadloze...
Read More

Seminar: Gemeenten moeten hun ICT uitbesteden

Dinsdag 13 mei was er een seminar over ‘Gemeentelijke ICT de deur uit’. Prof.dr.ir. Wouter J. Keller vindt namelijk dat gemeenten hun ICT zouden moeten uitbesteden. Reden hiervan is dat gemeenten zich hierdoor meer kunnen richten op hun eigen core business. ICT...
Read More

Jeugdriagg NHZ vernieuwt uitbestedingscontract ICT-diensten

PERSBERICHT Utrecht, 20 maart 2014 – Jeugdriagg Noord-Holland Zuid (NHZ) verlengt de overeenkomst voor ICT-diensten met RAM Infotechnology voor de komende jaren. Jeugdriagg biedt hulp aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen tot 23 jaar met psychische problemen en...
Read More