eCumulus. Framework voor Cloud-services

Vergroot uw Mobiliteit, Flexibiliteit en Productiviteit

eCumulus is de one-stop-shop voor ICT in de Zorg

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en de altijd terugkerende vraag naar kostenreductie, biedt RAM Infotechnology u een interessant alternatief voor bestaande diensten. Het multi-cloud framework eCumulus is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. Wij maken ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

eCumulus is uw one-stop-shop voor ICT in de zorg. Wij nemen uw organisatie mee, in uw tempo, naar de moderne werkplek die goed is voor uw zorgprofessionals en uw organisatie. Wij verzorgen de techniek, ongeacht de status van uw huidige ICT-omgeving. U groeit vervolgens mee met de eisen die de zorg stelt en de innovaties die ICT biedt.

ICT-framework voor geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw ICT

Digitale werkplekken bedacht vanuit de zorgprofessional en cliënt

w

Intensief partnership voor dagelijks support en een langdurige samenwerking

Adoptietraject voor ICT-transities voor meer gebruikersgemak en plezierig werken

Any Time, Any Place, Any Device. Werken met één interface

De vaste werkplek verdwijnt, de moderne web-werkplek komt ervoor in de plaats. eCumulus is de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en support. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Desktop op maat

Wij leveren vanuit onze ICT-services de ’beheerde werkplek’. Het woord zegt het al, de werkplek wordt beheerd, de gebruiker heeft er zelf géén werk aan. Nog beter, die werkplek is een desktop op maat, een werkplek met een eigen identiteit. Elke gebruiker heeft één, unieke gebruikersinterface. Any time, any place, any device.

 









eCumulus is een compleet framework waarin alle aspecten van ICT voor de zorg samenkomen. Een platform dat aansluit op de ambities van de meeste zorgorganisatie in de care én de cure als het gaat om productiviteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en innovatie.

Framework

Het gaat erom dat we de kloof dichten, de kloof tussen gebruikers en hun gebruikersomgeving, hun device of devices waarmee ze communiceren, informatie opvragen en opslaan en uiteindelijk zorgcliënten helpen met hun zorg en gezondheid.

Kortom, één eCumulus voor de complete ICT-infrastructuur. Iedereen werkt vanuit hetzelfde framework: van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt.

IT-regiemanagement en de keten van informatievoorziening

In onze visie ligt de regie bij de klant en nemen wij de uitvoering in handen. Of  we gaan nog een stap verder en voeren zelf de regie. We hebben het overzicht over de keten van informatievoorziening, we kennen de ontwikkelingen in de ICT-markt én zorgmarkt en signaleren wat er speelt en nodig is. Het is onze verantwoordelijkheid daarop in te spelen met bijpassende technologie, diensten en proactieve adviezen. Niet los van elkaar, maar als één geheel.

Van gebruikers tot datacenter services

eCumulus is de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en support. Typische technologie-gedreven diensten als Managed cloud services en Netwerkbeheer combineren we
met Managed werkplekoplossingen, Applicatiebeheer en End-user beheer. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Naadloze integratie door standaardcomponenten

Onze technologie bouwen we zoveel mogelijk op met standaardcomponenten. Dat zijn componenten die zich in de praktijk al bewezen hebben en die wij tegelijkertijd verder ontwikkelen. Daarbij breiden we eCumulus continu uit. Modules die we voor andere klanten ontwikkelen, krijgt u er automatisch bij als ze voor u relevant zijn.

eCumulus services

In het framework brengen we alles samen dat leidt tot een functionele en betaalbare omgeving:

  • Applicaties. We beheren een uitgebreide bibliotheek van honderden (zorg)applicaties
  • Beveiliging. Beschikbaarheid data en systemen. Integriteit informatieverwerking. Controleerbaarheid middelen en maatregelen. Standaard encrypted verbindingen en encryptie van klantdata
  • Beheer. Public cloud services, private cloud services en netwerk services
  • Dashboards. Continue monitoring van de beschikbaarheid en prestaties van het framework
  • Persona’s. Werkplekken op basis van rollen binnen de organisatie
  • ICT-kosten. Grip op de kosten door zoveel mogelijk standaardisatie
  • Identificatie, authenticatie en autorisatie. Vertrouwelijke toegang tot informatie en systemen

De grootste voordelen van eCumulus

1

Vergroot flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit gebruiker

Data, applicaties, beveiligde verbindingen, single sign-on toegang, ze zijn allemaal beschikbaar op de (beheerde) werkplek van de eindgebruiker.

Verlaagt de TCO en kosten per gebruiker

Ons prijsmodel is kenmerkend voor de cloud-gedachte waarbij u alleen betaalt voor wat u afneemt. We berekenen geen meerkosten voor standaard wijzigingen. Wij kunnen dit model waarmaken, omdat het eCumulus framework cloudonafhankelijk is. Innovaties zijn in de vaste maandelijkse kosten inbegrepen.

~

Waarborgt veiligheid en beschikbaarheid van data

Veiligheid is een van onze drie kernwaarden. De beveiligingsstrategie vormt de basis van ons dagelijks beleid (Security by Design) voor alle infrastructurele keuzes en wijzigingen. Informatiebeveiliging, procesmanagement, monitoring en constante verbetering spelen een centrale rol hierin. Uiteraard beschikken wij over alle belangrijke certificaten en normeringen, waaronder SOC2 type II.

A

Ontlast IT-beheerders van complexe taken

ICT is een continu-proces. Wij hebben daar continu-services voor waardoor de IT-beheerders zich volledig kunnen concentreren op hun kerntaken.

Volledig ingebed in de workflow van de organisatie

Gebruikers op kantoor, ambulant of werkend vanuit de praktijk, beschikken overal over de benodigde applicaties en informatie om hun werk te doen.

Z

Self Service Portal voor efficiënt IT-beheer

Het Self Service Portaal geeft IT-beheer de ruimte voor regie en optimalisatie. Gebruikersbeheer, wachtwoorden resetten, autorisaties aanpassen, applicaties en randapparatuur toewijzen, super users aanmaken. U doet het allemaal zelf.

Modulair uitbesteden

Besteed alleen uit wat een betere prijs/prestatie oplevert. Het is geen kwestie van alles of niets, maar van alles op maat. Modulair uitbesteden. Belangrijk: ICT-uitbesteden is net zo goed een organisatorisch als een technisch project.

+

IT-regie over de hele keten van informatievoorziening

De traditionele rolverdeling tussen opdrachtgever en leverancier vervaagt. In onze visie ligt de regie bij de klant en nemen wij de uitvoering in handen. Of we gaan nog een stap verder en voeren zelf de regie. We hebben het overzicht over de keten van informatievoorziening, we kennen de ontwikkelingen in de ICT-markt én zorgmarkt en signaleren wat er speelt en nodig is.

Meer weten?

Vraag het onze zorgadviseurs

Neem contact op met een van onze specialisten.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Sales Consultant Zorg & Overheid

06 - 107 863 85
odkogel@ram-it.nl

Thierry Winkelman

Thierry Winkelman

Accountmanager Care

06 – 83 84 64 80
twinkelman@ram-it.nl

Jaap van Rooij

Jaap van Rooij

Accountmanager Cure

06 - 14599650
jvrooij@ram-it.nl

We vertellen u graag meer

 

4 + 12 =

Waarom wij de betrouwbare ICT-partner zijn die u zoekt

Als u alle partijen gesproken heeft, moet de knoop worden doorgehakt. Uiteindelijk gaat het toch om gevoel. De technische oplossingen verschillen meestal niet veel, de cloud, en de kosten over het algemeen ook niet. Dan komt het aan op vertrouwen: wie gaat u helpen die volgende stap te zetten? Dat is wat we elke keer weer horen. Het vertrouwen dat wij al van vele zorgorganisaties hebben gekregen: “Jullie begrijpen waar wij mee bezig zijn, wat het betekent om in de zorg te werken. Een printer die het niet doet, lijkt iets kleins, maar kan levensbedreigend zijn. Daar zijn de mensen van RAM-IT zich bewust van.”