eCumulus werkplekoplossing maakt ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en de altijd terugkerende vraag naar kostenreductie, biedt RAM Infotechnology u een interessant alternatief voor bestaande diensten. eCumulus is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. Wij maken ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

eCumulus is een complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar en applicatie-onafhankelijk. Toekomstvast (Cloud-technologie) en gebaseerd op onze jarenlange ervaring met werkplekbeheer. eCumulus maakt het leven van IT-managers een stuk makkelijker.

Ontlast IT-beheerders van complexe taken

Vergroot flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit gebruiker

Waarborgt veiligheid en beschikbaarheid van data

Verlaagt de TCO en kosten per gebruiker

IDEAAL VOOR ZORGPROFESSIONALS

Wij denken aan waarden als tevreden patiënten en digitaal werkgeluk voor zorgmedewerkers. De handen aan het bed en niet op het toetsenbord. Cloud platform eCumulus is het toekomstvaste ICT-fundament dat de zorgketen helpt hiermee succesvol te zijn en u de regie geeft over de ICT-kosten.

eCumulus legt de basis voor optimale samenwerking tussen patiënten, zorgverleners, zorgorganisaties en mantelzorgers. Tevreden patiënten en plezier in het werk gaan hand in hand met doelmatige en kwalitatieve zorg, veiligheid van data en privacy van de patiënt. Noem het digitaal werkgeluk.

 

Vraag een demonstratie

eCumulus vindt in steeds meer organisaties een plek. Kleine en grote. Maak kennis en zie met eigen ogen hoe goed deze werkplekoplossing werkt.

Dit kan eCumulus voor u doen

Onze zorgadviseurs

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Niels van Peer

Niels van Peer

Business Unit Directeur

nvpeer@ram-it.nl
030 – 2 390 390

 

Edwin Jacobs

Edwin Jacobs

Adviseur ICT voor de zorg

ejacobs@ram-it.nl
06 – 1111 2202

 

Peter Zwambach

Peter Zwambach

Adviseur ICT voor de zorg

pzwambach@ram-it.nl
06 – 5164 3646

 

Samira van Eijk

Samira van Eijk

Adviseur ICT voor de zorg

sveijk@ram-it.nl
06 – 5500 0044