Support

Heeft u hulp nodig? Dan kijken we direct met u mee

We helpen u graag. Bel: 088 – 55 88 555  of mail naar support@ram-it.nl. Een van onze medewerkers lost uw probleem of vraag graag voor u op. Met Teamviewer kijken wij met u mee en snel zien wat er aan de hand is. Geen installatie nodig! Klik op de knop Start TeamViewer, download het bestandje en dubbelklik om te starten. Dat is het.

Heeft het geen urgentie en kan het via de mail? Dan vinden we het fijn als u van onderstaand formulier gebruikmaakt.

6 + 5 =

RAM Infotechnology

support@ram-it.nl
Ptolemaeuslaan 69
3528 BR Utrecht

 

Met TeamViewer maken we verbinding tussen computers op internet. Software installeren is hiervoor niet nodig. Door het uitvoeren van een klein programma kunnen wij uw scherm zien en de computer even overnemen.

Uiteraard veilig

TeamViewer is een bewezen en veilige oplossing voor hulp en onderhoud op afstand. TeamViewer werkt met versleuteling en sessiecodering. De sleuteluitwisseling garandeert volledige client-to-client gegevensbeveiliging.

Onze Klantenteams staan voor u klaar

Als apparatuur onverhoopt niet doet wat verwacht wordt, moet dit zo snel als mogelijk opgelost worden. Onze RAM-IT Klantenteams zorgen in deze gevallen voor een goede oplossing via de professionele tools die zij tot hun beschikking hebben. Omdat wij geloven dat we een verlengstuk van uw organisatie zijn, kennen wij uw medewerkers en weten wij op welke computer ze werken.

Wij hebben de nodige informatie bij de hand om uw medewerkers snel en effectief te helpen. Ook bij vragen over het gebruik van software, een laptop, tablet of smartphone.