Webinar Future Proof ICT Adviseurs Event ‘De digitale transformatie in 5 jaar’

Hartelijk welkom bij ons webinar

Waar stonden we in 2020 en waar staan we in 2025?
Magentazorg en Microsoft delen hun visies en ervaringen over ICT & Zorg.

U kunt ons webinar op 9 december online bijwonen. Start livestream om 15:15 uur.

Programma

15:15 uur Start livestream.

15:20 uur Welkom door Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT. Waar staat RAM-IT nu? Terug- en vooruitblik.

15:35 uur Jacco Vooijs, ICT-manager Magentazorg. Klantcase Digitale Transformatie.

16:30 uur Hans van der Meer, Sales Manager Microsoft 365. AI, data-driven werken, Power Apps. Q&A.

17:15 uur Afsluiting door Niels van Peer. Ruimte voor vragen.

Actuele onderwerpen

  1. Standaardisatie van cloud-oplossingen
  2. Cloud & Security
  3. Cloud & Compliance
  4. Data-driven werken
  5. AI
  6. Power Apps
  7. Visie op de digitale transformatie
  8. Private zorg en Informele zorg
  9. Preventie en langer thuis leven

Doelgroep voor dit event

Dit event hebben we speciaal georganiseerd voor ICT-adviseurs in de care en de cure.

Jacco Vooijs, ICT Manager van Magentazorg, werkt sinds juni 2020 met RAM Infotechnologie. Hij kijkt met u terug naar wat de samenwerking heeft opgeleverd en blikt vooruit op de stappen die hij nu wil maken.

Hans van der Meer, Sales Manager Microsoft 365, gaat dieper in op de verwachte ontwikkelingen in de cloud, AI en data-driven denken en wat dat betekent voor de ICT in de zorg.

Uw sprekers voor dit webinar

Jacco Vooijs, Magentazorg

November 2020 is Magentazorg, VVT-organisatie met 1700 medewerkers in Noord-Holland-Noord, live gegaan met haar nieuwe internetwerkplekken. Ze hebben in 1x de overstap gemaakt naar de cloud-omgeving van Azure, met nieuwe werkplekken, nieuwe devices en de applicaties zijn verSaaSt.

Jacco neemt ons mee in zijn ervaringen over de migratie en zijn visie op de toekomst. ‘We kijken terug, waar staan we nu, wat heeft dit opgeleverd en welke stappen willen we graag nog gaan maken. Denk aan thema’s zoals langer thuis, private en informele zorg en preventie. Wat is hiervoor nodig?’

Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

Hans van der Meer, Microsoft

Hans van der Meer, Sales Manager Microsoft 365, is met 30 jaar ervaring bij Microsoft in verschillende functies een echte expert op het gebied van de Moderne Werkplek, Compliance, Security en  Productivity, gebaseerd op Microsoft 365.

Hij deelt die kennis graag als inspirator en spreker voor organisaties die ‘future proof’ verder willen met hun IT. Verbinding leggen tussen technologie en mensen maakt integraal onderdeel uit van de werkzaamheden om zo klanten te helpen met de succesvol adoptie van de nieuwe mogelijkheden van Microsoft 365.

Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen

Niels van Peer, RAM Infotechnology

Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT, is dagvoorzitter van dit Future Proof ICT event. Niels gaat kort in op ‘Waar staat RAM-IT op dit moment’?

Hiervoor kijkt hij terug naar de ontwikkelingen in de afgelopen periode binnen RAM-IT en de visie en bijbehorende ontwikkelingen bij RAM-IT voor de toekomst. Hierin zal ook de aansluiting worden gemaakt met het onderwerp van dit event:
Digitale transformatie.

Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

Webinar Future Proof ICT Adviseurs Event ‘De digitale transformatie in 5 jaar’

Digitaal wordt het nieuwe normaal. Voor corona zagen we al een digitale transformatie op gang komen in deze richting. En sinds corona is alles nog meer in een stroomversnelling geraakt. Zorgprofessionals en patiënten communiceren steeds vaker digitaal. De opkomst van apps, eHealth en allerlei domoticatoepassingen versterkt het proces. Online communicatie blijkt uitstekend te werken en digitale werkplekken maken het mogelijk om efficiënter en effectiever te werken. Ook financieel zijn er de nodige voordelen te behalen.

Een belangrijke ontwikkeling is data-driven werken. O.a. door smartwatches en sensoren beschikken we op patiëntniveau over grote hoeveelheden actuele data. Hoe zetten we die in voor een betere zorg en hoe beïnvloeden deze data de werkwijze van zorgprofessionals? AI en Power Apps spelen hierin een grote rol.

In onze serie Future Proof ICT events daarom op 9 december het 6e adviseursevent waarin we terug- en vooruitblikken op de digitale transformatie waarin we nu verkeren. Wat hebben de afgelopen 2 jaar gebracht en wat mogen we de komende 5 jaar verwachten?

Zoals bij elke Future Proof ICT event hebben wij twee externe sprekers die hierover hun licht laten schijnen. Jacco Vooijs is ICT-manager bij VVT-organisatie Magentazorg en Hans van der Meer is Sales Manager Microsoft 365. Zij delen hun ervaringen en visies. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om hen vragen te stellen.

Eerdere Future Proof ICT events hadden als thema’s ‘Verandermanagement en de Zorgprofessional’ (2020), ‘De Public Cloud is er voor ons allemaal! (2019) en de XLA (2018).

Over de organisator

RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner

Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. U ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. U leest er alles over in onze corporate brochure.

Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen