Met hart en ziel

De mens staat bij ons altijd centraal, van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt. Hun behoeften zijn leidend.
Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld van ICT voor de zorg.
Met hart en ziel.

ICT uitbesteden voor de zorg nieuwe stijl

Gezondheidszorg en ICT. In geen enkele andere branche is het belang en de afhankelijkheid van ICT zo groot. Een hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency zijn de minimale eisen die de zorg aan ICT stelt. ICT in de zorg moet altijd werken. Wij weten hoe.

U de regie, wij de diensten
In onze visie neemt u hierbij de regie en helpen wij u om deze regie te voeren. Wij leveren de digitale infrastructuur, innoveren, zoeken samenwerking en verbinden partijen. Met andere woorden: u hoeft uw ICT niet in eigen beheer te hebben om te kunnen sturen. We noemen dat ICT uitbesteden nieuwe stijl.

De mens staat daarbij altijd centraal
Van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt. Hun behoeften zijn leidend. Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld.

We vertellen er u graag meer over. Als u het formulier rechts invult, zorgen wij voor een klinkende demonstratie. Toegespitst op úw situatie. Bij u op locatie. En geheel vrijblijvend.

Vraag uw persoonlijke 'ICT voor de Zorg' demo aan

14 + 9 =

Onze adviseurs vertellen u graag meer over ICT voor de zorg

Bastiaan Houtsma

Bastiaan Houtsma

New Business Manager Zorg & Overheid

06 -  10 87 75 17
bhoutsma@ram-it.nl

Peter Zwambach

Peter Zwambach

Sales Consultant Healthcare

06 - 51 64 36 46
pzwambach@ram-it.nl

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Manager OOV en Telemetrie

odkogel@ram-it.nl
06-107 863 85

Digitale transformatie biedt grote kansen voor de zorg.

We hebben hier een mooie white paper over: ICT voor de Zorg

ICT uitbesteden in de zorg

U besteedt ICT pas uit wanneer dat leidt tot betere prestaties en/of lagere kosten dan ICT in eigen beheer. Dat is geen kwestie van alles of niets. Dat is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u het maximale uit uw ICT tegen realistische kosten. Onze visie op ICT-uitbesteden.

Betrouwbaar en bereikbaar

Betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties op iedere locatie is cruciaal. Uitbesteden van ICT, hosting en netwerkdiensten is dan niet alleen een keuze van efficiency en grip op kosten. Juist de bedrijfszekerheid van de ICT is een belangrijke factor om voor RAM Infotechnology te kiezen. En het feit dat wij altijd goed bereikbaar voor u zijn. Zeker als de nood aan de man is.

Weten wat ICT echt voor de zorg kan doen? Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Onze ICT-diensten voor de zorg

eCumulus werkplek

De meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Cloud services

Onze hostingdiensten en eigen datacenter bieden u alle services en capaciteit die u nodig heeft. Datasecurity heeft de hoogste prioriteit. Kom gerust eens kijken!

Cloud connectivity

Cloud connectivity wordt nog te vaak onderschat. Uw cloud diensten werken pas echt goed met onze uiterst solide netwerkverbindingen.