Webinar ‘De digitale werkplek voor huisartsen’

Hartelijk welkom bij ons webinar

Donderdag 30 september van 15:00 uur tot 16:00 uur

In een uur tijd laten wij u kennismaken met de veelzijdige mogelijkheden van digitale werkplekken voor huisartsen en HAP’s. Drie sprekers laten u zien waar we nu staan en wat u in de toekomst mag verwachten. Voorbeelden uit de praktijk wisselen we af met een heldere visie op technologie waarbij de mens centraal staat. Wij wensen een leuk en leerzaam webinar.

Programma webinar

15:00 uur Welkom door Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT

15:05 uur De digitale werkplek en digitaal communiceren door Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT

15:15 uur Demo sociaal intranet a&m impact door Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact

15:30 uur Demo HAP Gelderse Vallei door Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker HAGV

15:50 uur Afsluiting webinar. Ruimte voor vragen.

 

Actuele onderwerpen

 • Nieuwe manieren van communiceren
 • Meer gebruik van Teams
 • Sociaal intranet
 • Dynamische kennisdeling, altijd up-to-date
 • Communiceren binnen (interesse)groepen
 • Minder mailen, minder schriftelijk overdragen
 • Vanuit verschillende locaties informatie veilig delen
 • Single Sign On (SSO) toegang tot applicaties
 • Scholingsmodule inclusief accreditatiepunten

Doelgroep voor dit webinar

Dit webinar hebben we speciaal georganiseerd voor beslissers en uitvoerders bij Huisartsenposten:

 • Directeuren
 • ICT-managers
 • HAP locatiemanagers
 • HAP communicatiemanagers
 • ICT-adviseurs in de zorg

Uw sprekers voor dit webinar

Kevin Leenheers, Gelderse Vallei

De interne communicatie van Huisartsen Gelderse Vallei ging vorig jaar flink op de schop. Wat zijn de vernieuwingen en wat zijn de resultaten een jaar later? Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker van HAGV, laat hun sociaal intranet zien en vertelt over het proces en de uitdagingen van dit modernisatietraject.

Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

Tom Dellepoort, a&m impact

Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact, laat een uitgebreide demo zien van het sociaal intranet, waar de wensen vanuit de gebruikers centraal staan.

Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen

Niels van Peer, RAM Infotechnology

Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT, vertelt over de diverse ervaringen met ICT-uitbesteden bij huisartsenposten. Actuele thema’s als adoptie, online en op afstand werken spelen een grote rol bij de digitale transformatie waar we middenin zitten.

Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

In dit webinar staan drie onderwerpen centraal

De digitale werkplek in de praktijk

HAP Webinar

Digitalisering van de communicatie is het laatste jaar in een stroomversnelling beland. Veel HAP’sen zijn op zoek naar nieuwe manieren. Maar wat werkt goed en hoe pak je dat aan? Daarover gaat dit webinar. Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT, geeft een overzicht van de stand van zaken en van wat de toekomst ons nog brengen zal.

 

Demo Digitale werkplek huisarts

webinar de digitale werkplek voor huisartsen

We organiseren dit webinar ‘De digitale werkplek voor huisartsen’ samen met onze partner a&m impact. Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact, laat een uitgebreide demo van hun sociaal portaal zien, waarbij de wensen van gebruikers centraal staan. U kunt uiteraard volop vragen stellen.

Demo HAP Gelderse Vallei

webinar digitale werkplek huisartsen en social intranet

De interne communicatie van Huisartsen Gelderse Vallei is versterkt door een vernieuwd sociaal intranet. Wat zijn de vernieuwingen en wat levert dat op? Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker van HAGV, vertelt over de resultaten van dit moderniseringstraject.

Over de organisatoren

a&m impact

Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers in de organisatie op een centrale plek de juiste informatie zoeken, vinden en delen? En hoe bereik je potentiële medewerkers of familieleden als belangrijke doelgroep? Wij zijn a&m impact en met meer dan 23 jaar expertise in digitale communicatie voor de zorg bieden wij unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen voor deze uitdagingen.

Onze sociale intranetten, websites en portals zijn speciaal ontwikkeld voor en door zorgprofessionals. We richten ons op laagdrempeligheid en toegankelijkheid, zodat zowel interne als externe doelgroepen kennis kunnen maken met de systemen.

Al onze communicatieoplossingen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Hierdoor is dubbel werk niet meer nodig. Door onze kritische kijk op beveiliging (ISO 27001 en NEN7510) staan alle gegevens op een veilige plek. Wij werken voor meer dan 100 zorgorganisaties en zijn gevestigd in Doetinchem.

 

Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner

Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. U ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. U leest er alles over in onze corporate brochure.

Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen