a&m-impact

Webinar 30 september 2021
‘De digitale werkplek voor huisartsen’

Hoe verbinden we huisartsen op de HAP met elkaar?

Donderdag 30 september van 15:00 uur tot 16:00 uur

Goede zorg, bereikbaarheid en continuïteit staan in een Huisartsenpost (HAP) en eerstelijns zorg centraal. Dit gaat altijd in combinatie met de grote mate van afhankelijkheid van ICT en technische oplossingen. De huidige situatie door Covid-19 heeft het online en op afstand communiceren, bijvoorbeeld via chat of videobellen, met patiënten, collega’s en partners in een stroomversnelling gebracht. De manier van samenwerken verschuift naar online en dat is nieuw voor veel huisartsen. Werkplekken bevatten nog een wirwar aan data, verdeeld over applicaties, e-maillijsten, mappen en (digitale) documenten. De huidige communicatiestromen van en naar aangesloten huisartsen kunnen daarbij veel efficiënter worden ingericht.

Een digitale werkplek met sociaal intranet is een centrale plek waar alles samenkomt: van nieuws, groepen, scholingen, videobellen, applicaties tot samenwerken in documenten met Microsoft 365. Met een eenmalige login voor toegang tot de digitale werkplek en alle applicaties, kunnen huisartsen waar dan ook veilig en hybride werken.

Maar, waar begin je?

Voldoende redenen voor een webinar over digitaal communiceren, sociale portalen en de digitale werkplek voor huisartsen. Hoe zorg je ervoor dat huisartsen en medewerkers in de organisatie op een centrale plek de juiste informatie zoeken, vinden en delen? Hoe vergroot je de efficiency van communicatiekanalen en voorkom je overbodig werk?

In dit webinar laten RAM Infotechnology en a&m impact zien wat er al mogelijk is. Netwerkorganisatie Huisartsen Gelderse Vallei werkt sinds juli 2020 met een digitale werkplek en deelt in dit webinar haar ervaringen over hoe het werkt en wat er allemaal bij komt kijken.

De digitale werkplek in de praktijk

HAP Webinar

Digitalisering van de communicatie is het laatste jaar in een stroomversnelling beland. Veel HAP’sen zijn op zoek naar nieuwe manieren. Maar wat werkt goed en hoe pak je dat aan? Daarover gaat dit webinar. Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT, geeft een overzicht van de stand van zaken en van wat de toekomst ons nog brengen zal.

 

Demo Digitale werkplek huisarts

webinar de digitale werkplek voor huisartsen

We organiseren dit webinar ‘De digitale werkplek voor huisartsen’ samen met onze partner a&m impact. Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact, laat een uitgebreide demo van hun sociaal portaal zien, waarbij de wensen van gebruikers centraal staan. U kunt uiteraard volop vragen stellen.

Demo HAP Gelderse Vallei

webinar digitale werkplek huisartsen en social intranet

De interne communicatie van Huisartsen Gelderse Vallei is versterkt door een vernieuwd sociaal intranet. Wat zijn de vernieuwingen en wat levert dat op? Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker van HAGV, vertelt over de resultaten van dit moderniseringstraject.

Programma webinar

15:00 uur Welkom door Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT

15:05 uur De digitale werkplek en digitaal communiceren door Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT

15:15 uur Demo sociaal intranet a&m impact door Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact

15:30 uur Demo HAP Gelderse Vallei door Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker HAGV

15:50 uur Afsluiting webinar. Ruimte voor vragen.

 

Actuele onderwerpen

 • Nieuwe manieren van communiceren
 • Meer gebruik van Teams
 • Sociaal intranet
 • Dynamische kennisdeling, altijd up-to-date
 • Communiceren binnen (interesse)groepen
 • Minder mailen, minder schriftelijk overdragen
 • Vanuit verschillende locaties informatie veilig delen
 • Single Sign On (SSO) toegang tot applicaties
 • Scholingsmodule inclusief accreditatiepunten

Doelgroep voor dit webinar

Dit webinar hebben we speciaal georganiseerd voor beslissers en uitvoerders bij Huisartsenposten:

 • Directeuren
 • ICT-managers
 • HAP locatiemanagers
 • HAP communicatiemanagers
 • ICT-adviseurs in de zorg

Meld u vandaag nog aan voor het webinar

Donderdag 30 september van 15.00 uur tot 16.00 uur.
Het webinar ‘De digitale werkplek voor huisartsen’ is gratis te volgen.

  Webinar De digitale werkplek voor huisartsen

  Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.

  Wat is een sociaal intranet? Ervaar het zelf in deze video.

   

  Bekijk deze video en ontdek in 2 minuten de veelzijdigheid van het sociaal intranet. Tom laat je alle praktische toepassingen zien.

  Uw sprekers voor dit webinar.

  Kevin Leenheers, Gelderse Vallei

  De interne communicatie van Huisartsen Gelderse Vallei ging vorig jaar flink op de schop. Wat zijn de vernieuwingen en wat zijn de resultaten een jaar later? Kevin Leenheers, Communicatiemedewerker van HAGV, laat hun sociaal intranet zien en vertelt over het proces en de uitdagingen van dit modernisatietraject.

  Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

  Tom Dellepoort, a&m impact

  Tom Dellepoort, Managing Partner van a&m impact, laat een uitgebreide demo zien van het sociaal intranet, waar de wensen vanuit de gebruikers centraal staan.

  Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen

  Niels van Peer, RAM Infotechnology

  Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT, vertelt over de diverse ervaringen met ICT-uitbesteden bij huisartsenposten. Actuele thema’s als adoptie, online en op afstand werken spelen een grote rol bij de digitale transformatie waar we middenin zitten.

  Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

  Webinar ‘De digitale werkplek voor huisartsen’

  Wanneer?
  Donderdag 30 september 2021.
  Van 15:00 tot 16:00 uur.

  Waar?
  Online webinar. Vooraf aanmelden.

  Voor wie?
  Directeuren, ICT-managers, HAP locatiemanagers, HAP communicatiemanagers, ICT-adviseurs in de zorg.

  Meer informatie?
  Mail uw vraag naar marketing@ram-it.nl.
  Komt 30 september u niet uit? Stuur ons dan een mail en u krijgt van ons de terugkijk-link.

  Meld u vandaag nog aan

  Donderdag 30 september van 15.00 uur tot 16.00 uur.
  Het webinar is gratis te volgen.

   Webinar De digitale werkplek voor huisartsen

   Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.

   Over de organisatoren

   a&m impact

   Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers in de organisatie op een centrale plek de juiste informatie zoeken, vinden en delen? En hoe bereik je potentiële medewerkers of familieleden als belangrijke doelgroep? Wij zijn a&m impact en met meer dan 23 jaar expertise in digitale communicatie voor de zorg bieden wij unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen voor deze uitdagingen.

   Onze sociale intranetten, websites en portals zijn speciaal ontwikkeld voor en door zorgprofessionals. We richten ons op laagdrempeligheid en toegankelijkheid, zodat zowel interne als externe doelgroepen kennis kunnen maken met de systemen.

   Al onze communicatieoplossingen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Hierdoor is dubbel werk niet meer nodig. Door onze kritische kijk op beveiliging (ISO 27001 en NEN7510) staan alle gegevens op een veilige plek. Wij werken voor meer dan 100 zorgorganisaties en zijn gevestigd in Doetinchem.

    

   Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

   RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner

   Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

   Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. U ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. U leest er alles over in onze corporate brochure.

   Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen