zorg en ict 2024

Gratis registeren voor Zorg & ICT

Nu gratis registreren

Bezoek onze stand en maak kennis met de Demo Werkplek Diagnostiek en de specialisten zorgdomotica van CuraTec

Zoals elk jaar staan wij ook dit jaar weer samen met Sectra op de beurs Zorg & ICT 2024. Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april vindt de grootste health tech event van Nederland plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema voor 2024 is Fit for the future, waar wij vanuit onze eigen Future Proof ICT events graag op aansluiten met hot items als de ideale digitale werkomgeving, sociaal portaal, het zorgpad voor patiënt en zorgcliënt en beveiliging van de digitale identiteit. Ook over Microsoft 365 Copilot kunnen we u alles vertellen. Kortom, de beste stand voor toekomstgerichte zorg.

We zien u graag op 9, 10 of 11 april in Utrecht op stand 07.C035. Kom langs en laat u informeren, verrassen, drink een kopje koffie en draag bij aan ons goede doel. U kunt zich nu gratis registreren.

 

Primeur #1: Demo Werkplek Diagnostiek

De Demo Werkplek Diagnostiek is volledig nieuw ontwikkeld en tonen we dit jaar als primeur op Zorg & ICT. We laten live zien hoe de ideale digitale werkplek voor pathologen en radiologen functioneert en welke uitgebreide mogelijkheden deze hi-performance werkplek voor thuis en op locatie biedt. Mail ons als u wilt afspreken voor een demonstratie: marketing@ram-it.nl

Primeur #2: CuraTec Zorgdomotica

Voor het eerst staan we ook samen met onze strategische partner CuraTec op Zorg & ICT. Hun expertise op het gebied van zorgdomotica, alarmering, telecommunicatie, wifi en netwerken maakt een bezoek aan onze stand nog interessanter als u op zoek bent naar zorg die slim, verbonden en persoonlijk bent.

Prinses Máxima Centrum goede doel 2024

 

Prinses Máxima Centrum  donatie RAM-IT en Sectra

€ 1 voor elk kopje koffie op onze stand

Vorig jaar sponsorden we met Sectra het KWF. Elk kopje koffie dat onze barista bereidde, leverde € 1,- op en dat liep in 3 dagen lekker op. Dit jaar kiezen we voor het Prinses Máxima Centrum dat klant is van Sectra en ons samen.

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Daarom is het Prinses Máxima Centrum opgericht met één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.