Maak kennis met RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner voor ICT voor de zorg

Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private en public cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

Onze klanten kiezen bewust voor ICT-uitbesteden

Onze klanten zijn actief in de gezondheidszorg en de (semi-) overheid. ICT uitbesteden is voor hen geen kwestie van ‘alles of niets’, maar van ‘alles op maat’. Wij zorgen voor de juiste balans tussen regie en uitvoering. Betrokken en betrouwbaar is de basis van onze services.

eCumulus

ICT voor werkplekken is in een razend tempo aan het veranderen. Met ons multi-cloud platform eCumulus bent u voorbereid op elke vraag uit de organisatie. eCumulus maakt ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

Cloud services

ICT moet schaalbaar zijn, op maat in te richten en groei stimuleren, niet belemmeren. Onze cloud services leggen de basis voor al úw ICT-behoeften, met Cloud hosting, SaaS hosting en Datacenter hosting.

Cloud connectivity

Wij beheren en exploiteren de meest uiteenlopende vaste en draadloze netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen in de Benelux. Daarmee komen uw cloud diensten pas echt tot hun recht. Met CareVoice beschikt u over excellente telefonie.

ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Maar uiteindelijk gaat het om een goed gevoel, een gevoel van vertrouwen. Dat alles werkt zoals het hoort, dat alle data, applicaties en software veilig zijn opgeslagen. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

Betrokken en betrouwbare technologiepartner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Betrokken

Het is niet moeilijk – voor ons – om uw ICT op afstand te monitoren en te beheren. Zorgen dat het werkt en dat (eind)gebruikers hun werk goed kunnen doen. Daar zorgen we ook voor. Maar niet op afstand. Integendeel, we zitten er bovenop, we staan naast de eindgebruiker en de ICT organisatie die het waar moeten maken.

Zorgvuldige intake

Een zorgvuldige intake is het begin. Hier hebben we projectmanagers voor, die zorgdragen voor de transitie. Na de implementatie en uitrol houdt onze serviceafdeling contact met uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau met als doel: tevreden eindgebruikers.

Blijven verbeteren

ICT innoveert continu. Onze rol is niet de innovatie zelf, maar de toepassing ervan. Zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Zorgen dat uw ICT betrouwbaar blijft en nooit meer jaren achterloopt. Vaak is dat al een enorme stap voorwaarts. Wij zijn daar graag realistisch over.

Betrouwbaar

Wij zijn een specialist voor ICT in de zorg, de branche die misschien wel de hoogste eisen stelt aan ICT. Die kennis en kunde passen we toe voor al onze klanten. Ook in andere branches, zoals (semi) overheid, hebben wij klanten die al jaren gebruik maken van onze diensten. Betrouwbaarheid is de basis voor langdurig samenwerken.