Over ons

RAM Infotechnology is de Premium Cloud Service Partner voor ICT op maat

NBSA Beste ICT-bedrijf 2015Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private en public cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

Onze klanten kiezen bewust voor ICT-uitbesteden

Onze klanten zijn actief in de gezondheidszorg, de financiële sector, zakelijke dienstverlening en de (semi-) overheid. ICT uitbesteden is voor hen geen kwestie van ‘alles of niets’, maar van ‘alles op maat’. Wij zorgen voor de juiste balans tussen regie en uitvoering. Betrokken en betrouwbaar is de basis van onze services.

Onze visie op ICT

Er is geen standaard recept voor ICT uitbesteden. De keuzes hangen samen met uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de gewenste prestaties. Onze visie op ICTOnze visie op ICT

ICT uitbesteden? Praat met RAM

Wij hebben de diensten, de mensen en de ervaring om uw ICT op maat in te richten en te beheren. Wij nodigen u van harte uit kennis te maken. Vertrouwen start met een persoonlijke klik. Wij zullen u volledig informeren over onze mensen, services, diensten en resultaten. Een afspraak is snel gemaakt.

whitepaper-large

Betrokken en betrouwbare technologiepartner

Wilt u meer weten over RAM Infotechnology en haar organisatie? Download onze corporate brochureDownload onze corporate brochure

ICT is een hulpmiddel

ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Maar uiteindelijk gaat het om een goed gevoel, een gevoel van vertrouwen. Dat alles werkt zoals het hoort, dat alle data, applicaties en software veilig zijn opgeslagen. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

Betrokken

Het is niet moeilijk – voor ons – om uw ICT op afstand te monitoren en te beheren. Zorgen dat het werkt en dat (eind)gebruikers hun werk goed kunnen doen. Daar zorgen we ook voor. Maar niet op afstand. Integendeel, we zitten er bovenop, we staan naast de eindgebruiker en de ICTorganisatie die het waar moeten maken. Een zorgvuldige intake is het begin. Hier hebben we projectmanagers voor, die zorgdragen voor de transitie. Na de implementatie en uitrol houdt onze serviceafdeling contact met uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau met als doel: tevreden eindgebruikers. Door automatisering die zich ontwikkelt tot business informatievoorziening. Hoe kunnen we blijven verbeteren? Wat gaat er veranderen in uw organisatie? We zijn er elke dag mee bezig. Partnership is ons doel. Betrokkenheid als basis voor succesvol samenwerken.

Betrouwbaar

ICT innoveert continu. Onze rol is niet de innovatie zelf, maar de toepassing ervan. Zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Zorgen dat uw ICT betrouwbaar blijft en nooit meer vijf jaar achterloopt. Vaak is dat al een enorme stap voorwaarts. Wij zijn daar graag realistisch over. We zijn een specialist voor ICT in de zorg, de branche die misschien wel de hoogste eisen stelt aan ICT. Die kennis en kunde passen we toe voor al onze klanten. Ook in andere branches, zoals overheid en finance, hebben wij klanten die al jaren gebruik maken van onze diensten. Betrouwbaarheid is de basis voor langdurig samenwerken.

RAM Infotechnology Cloud Service Partner voor ICT op maat

78q, 0,235