Over RAM Infotechnology

Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, maar geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt heel veel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren.

Onze klanten kiezen bewust voor ICT-uitbesteden

Onze klanten zijn actief in de gezondheidszorg en de (semi-) overheid. ICT uitbesteden is voor hen geen kwestie van ‘alles of niets’, maar van ‘alles op maat’. Wij zorgen voor de juiste balans tussen regie en uitvoering. Betrokken en betrouwbaar is de basis van onze services.

“ICT uitbesteden is geen kwestie van ‘alles of niets’, maar van ‘alles op maat’.”

ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Maar uiteindelijk draait het om een goed gevoel, om vertrouwen. Dat alles werkt zoals het hoort en is afgesproken. Op maat. Op uw maat. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

Ook een langdurige samenwerking begint met een eerste afspraak

Vrijblijvend afspraak maken!

Betrokken & Betrouwbaar

Het is niet moeilijk – voor ons – om uw ICT op afstand te monitoren en te beheren. Zorgen dat het werkt en dat (eind)gebruikers hun werk goed kunnen doen. Daar zorgen we ook voor. Maar niet op afstand. Integendeel, we zitten er bovenop, we staan naast de eindgebruiker en de ICT organisatie die het waar moeten maken.

Al meer dan 30 jaar

RAM-IT bestaat al meer dan 30 jaar en richt ze ook al meer dan 30 jaar op ICT uitbesteden. Inmiddels met 300+ medewerkers, maar nog altijd betrokken bij onze klanten. Betrouwbaarheid is de basis voor langdurig samenwerken. Wij gaan ervoor. Met hart en ziel.

Zorgvuldige intake

Onze samenwerking start met een zorgvuldige intake. Uw klantenteam zorgt daarna voor een vlekkeloze transitie. Na de uitrol houdt onze serviceafdeling contact met uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau met als ultiem doel: een tevreden klant.

Blijven verbeteren

ICT innoveert continu. Onze rol is niet de innovatie zelf, maar de toepassing ervan. Zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Zorgen dat uw ICT betrouwbaar blijft en nooit meer jaren achterloopt. Vaak is dat al een enorme stap voorwaarts. Wij zijn daar graag realistisch over.

Langdurige relaties

Wij zijn een specialist voor ICT in de zorg, de branche die misschien wel de hoogste eisen stelt aan ICT. Die kennis en kunde passen we toe voor al onze klanten. Ook in andere branches, zoals (semi) overheid, hebben wij klanten die al jaren gebruik maken van onze diensten.