Minder overheid, meer ICT-beheer

Een overheid die afslankt, vraagt om ICT die opschaalt. Uitbesteden van ICT is voor gemeenten, provincies, Rijk en waterschappen een uitstekende keuze om ICT beheersbaar te maken zonder zelf te hoeven investeren in technologie, IT-specialisten en beheer organisaties. En: de betrouwbaarheid van de ICT zal erdoor toenemen. Dat is wat wij u beloven. Wij werken o.a. voor Gemeente Utrecht & Rijkswaterstaat.

Wij leveren al sinds de jaren ‘90 ICT-oplossingen aan overheden. Onze kracht is dat wij projecten volledig kunnen invullen. Managed Hosting, werkplekdienstverlening, bijbehorende netwerkverbindingen, 24/7 monitoring & support, wij voeren het allemaal uit. Met onze kennis, middelen en mensen kunnen wij het beheer van uw ICT-omgevingen uitstekend van u overnemen.

Een overheid die afslankt, vraagt om ICT die opschaalt

ICT uitbesteden is keuzes maken. Wat blijft u zelf doen? Wat kunt u beter laten doen? Bij RAM Infotechnology is uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en kosten zijn de sleutelfactoren. Samen onderzoeken wij uw ICT-behoeften en welke ICT-diensten daar het beste bij passen. Wij leveren volledig maatwerk van ‘bewezen technologie’.

Onze visie op ICT-uitbesteden >>

Meer weten over ICT-beheer voor de overheid?

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek. Wij delen onze ervaringen en inzichten met u, zodat u een helder beeld krijgt wat ICT-outsourcing echt betekent en oplevert.

Een afspraak is snel gemaakt