ICT voor applicatieontwikkelaars

Uw online software-applicaties zijn uw core business of zijn belangrijk daarvoor.
RAM Infotechnology zorgt ervoor dat uw gebruikers er probleemloos mee kunnen werken.
En dat u uw (online) diensten makkelijk kunt uitbreiden.

Applicatiehosting voor uw eigen applicaties

U bent ISV’er en ontwikkelt softwareapplicaties die u online aanbiedt aan gebruikers. Of u heeft applicaties voor klanten of medewerkers, waarmee u uw dienstverlening ondersteunt, zoals een selfservice HR-portal. De kwaliteit van de software heeft u zelf in de hand. Voor de uiteindelijke prestaties is de hosting cruciaal. En dat is niet uw vakgebied. RAM-IT SaaS hosting genoemd is dan de oplossing.

Mission critical voor uw klanten in de zorg

Wanneer u zelf de applicaties en online diensten host die ‘mission critical’ zijn voor uw klanten, nemen de risico’s voor u toe. De complexiteit en diversiteit van cloud-platforms groeit. U moet innoveren, meegaan, om competitief te blijven en aan de eisen en verwachtingen van uw klanten te kunnen voldoen. Ook schaalgrootte en internationalisering spelen een rol. Is het niet bij u, dan toch zeker bij uw klanten. De zorg-sector maakt onderling gebruik van elkaars specialisaties. U zit daar met uw applicaties middenin.

Uw online software applicaties zijn uw core business of zijn belangrijk daarvoor. RAM SaaS hosting zorgt ervoor dat uw gebruikers er probleemloos mee kunnen werken. En dat u uw (online) diensten makkelijk kunt uitbreiden en doorbelasten. Bij SaaS hosting doen u én wij waar we goed in zijn.

Door te kiezen voor onze cloud-Paas en cloud-IaaS diensten verzekert u zich van een stabiele IT-infrastructuur, schaalbaarheid en innovaties. Wij signaleren en adviseren u bovendien proactief over de ontwikkeling in de ICT- en de zorgmarkt. Wanneer de cloud de levensader voor uw business is, zorgen wij ervoor dat uw klanten en gebruikers er probleemloos in  kunnen werken. U kunt bij ons terecht wanneer u de eerste stap zet, wanneer u al outsourcet en wil professionaliseren of wanneer u op zoek bent naar nieuwe business modellen.

Vraag uw persoonlijke ‘ICT voor applicatieontwikkelaars‘ afspraak aan

5 + 7 =

De winst van RAM Applicatie hosting

N

Focus

U hoeft zich nergens druk over te maken. Wij regelen de hosting en kunt zich volledig focussen op de ontwikkeling, verkoop, marketing en support van uw SaaS-oplossing.
N

Veilig

U bent volledig verzekerd van beveiligde verbindingen, firewalls, anti-virus, anti-spam, alles wat u maar wenst voor uw applicaties.
N

Geen investeringen

U hoeft nergens in te investeren. Niet in hardware, niet in licenties, niet in mensen en zelfs niet in procedures. Hoeveel tijd en kopzorgen scheelt u dat? Kies voor het gemak van de RAM-IT applicatiehosting.
N

Schaalbaar

Wij leveren schaalbare oplossingen voor groei of krimp van gebruik. U voert flexibel beheer over de instellingen.
N

Direct starten

U kunt zeer snel starten vanuit ons eigen datacenter. De complete IT-infrastructuur is al ingericht op hosting van applicaties.
N

Transparant

U heeft volledig transparantie inzake de variabele kosten. U weet precies waar u aan toe bent.
N

Betalen naar gebruik

Bij betalen naar gebruik weet u zeker dat u nooit teveel betaald en precies hoeveel u kunt doorbelasten aan uw gebruikers.
N

Rapportages

U krijgt uitgebreide rapportages over prestaties en gebruik. Ook voor het doorbelasten van de kosten aan gebruikers.

Wij vertellen u graag meer over ICT voor applicaties en softwareontwikkelaars

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Haal alles uit uw applicaties

Onze visie op ICT uitbesteden

Onze ICT-diensten voor applicaties en softwareontwikkelaars

Datacenter

Een eigen datacenter in eigen beheer. Deze keuze hebben we heel bewust en heel nadrukkelijk gemaakt. Dit is de enige en beste optie om volledig onafhankelijk van derden te kunnen handelen en de beste performance te leveren. 

Cloud services

Onze hostingdiensten en eigen datacenter bieden u alle services en capaciteit die u nodig heeft. Datasecurity heeft de hoogste prioriteit. Kom gerust eens kijken!

Cloud connectivity

Cloud connectivity wordt nog te vaak onderschat. Uw cloud diensten werken pas echt goed met onze uiterst solide netwerkverbindingen.