Tijdens het partner event van Huawei op 15 maart 2018 zijn de jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. RAM Infotechnology werd erkend als de snelst groeiende partner en kreeg daarvoor de “Breakthrough” Award als veel belovend Partner in West Europa.

De alweer 8e editie van het Huawei Partner event vond plaats in Amsterdam en werd bijgewoond door ruim 500 partners. Het thema voor dit jaar is “Together, We Win in the Digital Era” waarbij Huawei de potentie en kracht van goede partnerships laat zien. Senior executives en productdeskundigen verzamelen zich op dit event om hun visie op de nieuwste trends en de meest relevante onderwerpen te delen.

De “Breakthrough” award werd door technisch directeur Wouter Levenbach in ontvangst genomen. RAM Infotechnology maakt als snel groeiende partner indruk door onder andere de case waarbij, in samenwerking met Sectra en de FSB, er slimme opslagoplossingen van Huawei ingezet worden voor het bevolkingsonderzoek borstkanker in Nederland.

Zie ook het bericht van Huawei op: https://www.huawei.com/en/press-events/news/2018/3/Huawei-Western-Europe-Partner-Summit-2018 


Neem voor meer informatie contact op met Wouter Levenbach