Maak kennis met RAM Infotechnology

Klanten aan het woord

Prinses Maxima Centrum

Prinses Maxima Centrum wil kinderen met kanker genezen met de optimale kwaliteit van leven. “Ons doel is een omgeving waarin alle applicaties functioneren zoals het hoort, zonder dat andere applicaties daaronder moeten lijden. RAM-IT zorgt er automatisch voor dat we altijd voldoende ruimte hebben om data op te slaan. De kracht van RAM-IT is dat ze goed luisteren en op tijd schakelen om ervoor te zorgen dat waar het kritisch is, zij zeker aanwezig zijn.”

GGZ NHN

GGZ Noord-Holland Noord is gespecialiseerd in psychiatrische zorg. “We hebben IT-beheer lange tijd in huis gehad, maar omdat IT steeds complexer wordt hebben we besloten het uit te besteden aan een specialist. RAM-IT is een partner die naar ons luistert en die ons helpt. We hebben echt een klik met elkaar. Onze mensen hoeven zich niet druk te maken over hoe die computer werkt. Dat moet gewoon het mooiste apparaat zijn wat we kunnen bieden.”

Malderburch

Malderburch is een stichting voor welzijn, wonen en zorg in een intramurale setting. “Als kleine organisatie kunnen we niet alles zelf doen. We hebben 35 applicaties waar onze medewerkers mee werken op hun ipad. Inloggen doen ze via single sign-on in plaats van steeds nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden. De kracht van RAM-IT is met name de openheid, transparantie en bereikbaarheid. De SLA-manager is 24/7 bereikbaar.”

Pathologie Zuid-West Nederland

“De digitale pathologie heeft een belangrijke toekomst. Je kunt beelden makkelijk uitwisselen, maar ook AI toepassen om weefsel en tumoren te herkennen. Binnen 10-20 jaar zal AI de diagnostiek voorbereiden en heeft de patholoog vooral een controlerende functie. RAM Infotechnology vervult hierbij een belangrijke rol, omdat RAM-IT zorgt dat beelden op de juiste plek terechtkomen. Patiëntveiligheid staat bij ons voorop en RAM-IT bezit de juiste certificeringen om hieraan te voldoen. Hun ICT ondersteunt volledig onze werkzaamheden.”

Werken bij RAM-IT

Collega’s aan het woord

Weten hoe het is om bij RAM-IT te werken? Hoor hoe misschien wel je toekomstige collega’s hun werk bij RAM-IT ervaren. “Je werkt voor een heel grote en belangrijke markt in Nederland: de zorg. Het gevoel dat wat je doet heel belangrijk is, ook al sta je niet zelf aan het bed. De cultuur bij ons is informeel, de deur staat altijd bij iedereen open voor leuke, maar ook minder leuke dingen. Elke dag is een uitdaging, een nieuwe ervaring. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden.”

RAM-IT op de Nationale Carrière Beurs 2022

Win je ‘dronebaan’ bij RAM Infotechnology. Met deze slogan stonden wij, voor het eerst, op de Nationale Carrière Beurs. Elke bezoeker maakte kans op een drone, maar vooral op een mooie baan natuurlijk. Inmiddels zijn al drie mensen door de NCB bij RAM-IT in dienst getreden en hebben zij hun dronebaan echt gevonden.

Future Proof ICT Event 2022

Frederieke Jacobs, medeoprichter SmartHealth

BI en AI. Wat is er bijzonder aan data in de zorg? Wat maakt de toepassing lastig? Ethische en juridische vraagstukken, trends en user cases.

Herman Bennema, Managing Director Vektis

Vektis slaat alle data van zorgdeclaraties op in haar datawarehouse. De zorg gebruikt deze data voor beslissingen om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Wat is er nu al mogelijk met data? Wat zijn de kansen? Overzicht gebaseerd op echte data en voorbeelden uit de zorg.