CuraTec webinar over Business Intelligence

CURATEC INSPIRATIE UUR BI: ‘DATA AAN HET ROER’

Ontdek de kracht van BI tijdens het Webinar Business Intelligence in de Zorg! BI-experts Harmen Epema (Kwadrantgroep), Arjan Poulissen (RAM Infotechnology) en Birgit Lazoe (CuraTec) delen onder leiding van Ingrid van Lieshout waardevolle inzichten over de implementatie van BI in de gezondheidszorg.

Strategische verschuiving

Leer hoe BI niet alleen over data gaat, maar vooral een strategische verschuiving vereist binnen organisaties naar datagestuurde besluitvorming. Ontdek antwoorden op cruciale vragen over de impact van BI op cliëntenzorg, werkprocessen, en teamontwikkeling. Dit is uw kans om zowel te leren van als bij te dragen aan een rijke discussie over BI in de zorg.

Hoe beweeg je een organisatie ertoe om data en BI te omarmen?

De implemenatie van BI in de gezondheidszorg is een uitdaging die veel verder gaat dan het technische aspect. In werkelijkheid vormt het technische aspect niet de grootste uitdaging en er is ook voldoende data voorhanden. De werkelijke uitdaging ligt in het strategische deel: hoe beweeg je een organisatie ertoe om data te omarmen, erop te vertrouwen en dit als basis voor besluitvorming te gebruiken? Dit vraagt om een omslag waarbij de organisatie op alle niveaus leert om beslissingen te baseren op feitelijke data in plaats van op gevoel, voor doeltreffende sturing en voortdurende verbetering.

Belangrijke onderwerpen in het webinar Business Intelligence

  • Wat kan BI doen voor de zorg van uw cliënten?
  • Hoe maakt BI uw werkprocessen slimmer?
  • Hoe maakt u een goede start met BI?
  • Hoe wordt uw team wijzer met BI?
  • Hoe krijgt u iedereen aan boord voor BI?

 

Aanmelden voor het Webinar Business Intelligence

Naast het verkennen van deskundige inzichten nodigen we u ook van harte uit om uw eigen BI-ervaringen te delen en uw vragen te stellen. We kijken ernaar uit om u op 25 april te verwelkomen!

Onze sprekers

Tijdens deze sessie zullen Harmen Epema, Projectmanager BIS bij Kwadrantgroep, Arjan Poulissen, Algemeen Directeur bij RAM Infotechnology, Birgit Lazoe, Manager Service & Diensten bij CuraTec, onder leiding van dagvoorzitter Ingrid van Lieshout, hun kennis en ervaring delen met het toepassen van BI in de zorgsector.

Harmen Epema, CuraTec webinar over Business Intelligence

Harmen Epema, Programmanager Business Intelligence KwadrantGroep

Harmen Epema heeft als projectleider bij KwadrantGroep een sleutelrol gespeeld in de modernisering van zorgsystemen op 25 locaties in samenwerking met CuraTec. Binnen KwadrantGroep is hij ook Programmanager Business Intelligence en verantwoordelijk voor de implementatie van PowerBI, waarbij hij zowel de technische als functionele begeleiding verzorgt. Met zijn diepgaande kennis en ervaring in de zorg heeft Harmen een unieke kijk op het omgaan met data en informatie binnen de zorg. In het Inspiratie-uur onthult hij hoe dit alles samenkomt in een dashboard, waarmee alle kernzaken binnen een zorgorganisatie inzichtelijk worden gemaakt.

Birgit Lazoe, CuraTec webinar over Business Intelligence

Birgit Lazoe, Manager Service & Diensten CuraTec

Birgit Lazoe, Manager Services & Diensten bij CuraTec, combineert haar ervaring als Service Adviseur, Service Manager en IT business Consultant met een focus op Business Intelligence (BI). Door BI in te zetten, identificeert en adresseert ze cruciale serviceknelpunten en verbetert zo de prestaties. Dit leidt ertoe dat CuraTec efficiëntere werkprocessen kan hanteren, kosten kan besparen en de algehele servicekwaliteit aanzienlijk kan verhogen. Haar inzet van data-analyse faciliteert proactieve serviceverbeteringen en gepersonaliseerde klantenondersteuning.

Arjan Poulissen, CuraTec webinar over Business Intelligence

Arjan Poulissen, CEO RAM-IT

Arjan Poulissen, CEO RAM-IT en strategisch partner van CuraTec, is een pionier in Zorg-ICT. RAM-IT, inmiddels een vooraanstaande en erkende Premium Cloud Service Partner, heeft altijd al de focus gelegd op het transformeren en optimaliseren van zorgprocessen. Arjan beschouwt data-gedreven zorg als een logische evolutie en deelt inzichten over hoe RAM-IT hun strategie hierop aanpast.

Ingrid van Lieshout, CuraTec webinar over Business Intelligence

Ingrid van Lieshout, Dagvoorzitter, leefstijlcoach, gedragsexpert en trainer bij CuraTec

Met haar focus op positieve verandering, is Ingrid de perfecte dagvoorzitter voor een Inspiratie uur over Business Intelligence. Haar doel is om het BI Inspiratie-uur zo in te vullen dat iedereen met nieuwe ideeën en een positief gevoel weggaat. In haar werk ziet ze steeds vaker de voordelen van BI en data-analyse, en ze deelt deze inzichten graag om anderen te inspireren hoe deze tools effectief ingezet kunnen worden voor betere besluitvorming en optimalisering van processen.