De Tussenvoorziening en RAM Infotechnology ondertekenen ICT contract

Ouderenzorgorganisatie De Wever uit Tilburg heeft onlangs zijn vertrouwen in RAM Infotechnology (RAM-IT) bevestigd door de samenwerking te verlengen voor een periode van twee jaar.

In december 2017 tekende De Wever een vierjarig contract met RAM-IT voor de implementatie van een nieuw platform voor de ICT-dienstverlening. De Wever heeft het contract nu verlengd met een periode van twee jaar tot 2023. RAM-IT blijft op basis van het eCumulus framework voor clouddiensten verantwoordelijk voor de servicedesk en de werkplek-, datacenter- en netwerkdiensten.

Met eCumulus kan De Wever de online zorgwerkplek naar een nog hoger niveau tillen

De Wever vervolgt hiermee de ingeslagen weg om vanuit de rol van ICT-regisseur te blijven werken aan de professionalisering van de ICT voor de ruim 3500 zorgmedewerkers en vrijwilligers. Met eCumulus kan De Wever de online zorgwerkplek naar een nog hoger niveau tillen, aansluitend op de huidige en toekomstige behoefte van haar zorgmedewerkers. We streven naar maximaal flexibel werken en optimaal gebruikersgemak. Hierbij rekening houdend met eisen ten aanzien veiligheid, continuïteit en natuurlijk kostprijs.

 

.

 

De Wever verlengt contract met RAM-IT voor clouddiensten en eCumulus

Op de foto links Chantal Beks (Raad van Bestuur De Wever) en rechts Dirk Fabels (Managing Director RAM-IT) bij de ondertekening van de contractverlenging.

Marcel van Sunten, Manager I&A van De Wever: ‘Op alle niveaus binnen elkaars organisaties kunnen we rekenen op een sterke betrokkenheid. We staan altijd klaar om elkaar te helpen. Dat is voor ons de kern van partnership en belangrijk voor een goede samenwerking. We kijken uit naar een mooi vervolg en de mogelijkheden om nog beter op elkaar aan te sluiten’.

Dirk Fabels, Managing Director van RAM-IT: ‘RAM-IT is enorm blij met de verlenging. We zien dit als een echte waardering voor onze dienstverlening. Het is het resultaat waarin geformuleerde doelen, de hechte samenwerking en de stabiele dienstverlening bij elkaar zijn gekomen!’

 

‘We staan altijd klaar om elkaar te helpen. Dat is voor ons de kern van partnership en belangrijk voor een goede samenwerking.'

Marcel van Sunten, Manager I&A van De Wever

Over De Wever
De Wever heeft voor oudere inwoners van Midden-Brabant een antwoord op hun vraag naar een samenhangend pakket van wonen, ondersteuning, zorg en behandeling. Wij realiseren dit bij voorkeur dicht bij u, in de buurt waar u altijd gewoond hebt, of in een beschermende woonomgeving met een sfeer die u herkent. U voelt zich, met uw familie, welkom, veilig en gerespecteerd.

Uw leefwereld is belangrijk voor ons. We kijken samen met u en uw familie wat u nog zelf wilt en kunt doen en hoe we dat gaan realiseren. We zijn van mening dat zelf regie houden u gelukkig maakt. 

Meer weten over ICT voor de Care?

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl