Smarthealth BI en Data Intelligence

Future Proof ICT Event ‘Data voor de zorg, de toekomst van BI en data intelligence’

Data in de zorg is één van de meest actuele onderwerpen van dit moment. Wat speelt er, wat mogen we verwachten? Daarover gaat dit 7e Future Proof ICT event.

10 november Restaurant Vuur in Baarn. Inloop van 15:00 uur, einde programma rond 18.00 uur. Afsluitende borrel.

Data in de zorg is op één van de meest actuele onderwerpen. Enerzijds omdat data de basis vormen voor veel zorgverlening. Mits je de data goed kunt verzamelen, opslaan, analyseren, vertalen naar bruikbare informatie en delen met alle betrokkenen in het zorgproces. Anderzijds omdat er nog heel veel nodig is om dit proces soepel te laten verlopen. Actuele onderwerpen tijdens dit event zijn:

 • Business Intelligence & Data intelligence
 • Kunstmatige intelligentie
 • Datagedreven zorg
 • Van data naar bruikbare info
 • Data infrastructuur, opslag en exploration
 • Van theorie naar praktijk

Hoe vertaal je de theorie naar de praktijk? Hoe werken we toe naar zinvolle toepassingen voor datagedreven zorg? Dat zijn de zaken waar we  het 10 november met elkaar over gaan hebben.

In onze serie Future Proof ICT events is dit het 7e event. Zoals bij elke Future Proof ICT event hebben wij externe sprekers die hierover hun licht laten schijnen. Deze keer verwelkomen wij Frederieke Jacobs van SmartHealth en Herman Bennema van Vektis. Zij delen hun ervaringen en visies. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om hen vragen te stellen. Dagvoorzitter Martine Hauwert zal u daar alle gelegenheid voor geven.

Eerdere Future Proof ICT events hadden als thema’s ‘De digitale transformatie in 5 jaar’ (2021), ‘Verandermanagement en de Zorgprofessional’ (2020) en ‘De Public Cloud is er voor ons allemaal!’ (2019).

Programma

15:00 uur – Inloop bij Restaurant Vuur in Baarn.

15.30 uur – Start programma

 • Welkom Martine Hauwert (dagvoorzitter) en Niels van Peer (CCO RAM-IT).
 • Frederieke Jacobs, medeoprichter van SmartHealth.
  BI en AI. Wat is er bijzonder aan data in de zorg? Wat maakt de toepassing lastig? Ethische en juridische vraagstukken, trends en user cases.
 • Korte Pauze
 • Herman Bennema, Managing Director Vektis. Vektis slaat alle data van zorgdeclaraties op in haar datawarehouse. De zorg gebruikt deze data voor beslissingen om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Wat is er nu al mogelijk met data? Wat zijn de kansen? Overzicht gebaseerd op echte data en voorbeelden uit de zorg.
 • Afsluiting door Martine Hauwert

18:00 uur tot 19:00 uur – Hapje en drankje en gelegenheid tot netwerken.

Doelgroep voor dit event

Dit event hebben we speciaal georganiseerd voor ICT-adviseurs, ICT-managers en innovatiemanagers in de care en de cure en voor partners en klanten van RAM Infotechnology.

Keynote Fredrieke Jacobs

Keynote Herman Bennema

Meld u vandaag nog aan voor dit Future Proof ICT event

Donderdag 10 november. Start om 15.00 uur. Einde programma rond 18.00 uur. Aansluitend een hapje en een drankje en gelegenheid om te netwerken. 

Het event ‘Data voor de zorg, de toekomst van BI en data intelligence’ is voor ICT-adviseurs, ICT-managers en innovatiemanagers in de care en de cure en voor partners en klanten van RAM Infotechnology. Het is kosteloos bij te wonen.

  Future Proof ICT event 'Data voor de zorg, de toekomst van BI en Data Intelligence'

  Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.

  Live podcast over BI en Data Intelligence 

   

  Martine Hauwert, onze dagvoorzitter, is ook interviewster/ journaliste van onze podcast. Zij zal tijdens het event live een podcast opnemen met de sprekers en enkele gasten.

  Podcast ICT voor de Zorg over Interoperabiliteit

  Uw sprekers voor dit event.

  Frederieke Jacobs, SmartHealth

  Frederieke Jacobs is ondernemer en mede-oprichter van SmartHealth. Ze is uitgever van smarthealth.live. Smarthealth is hét kennisplatform voor zorgprofessionals, beleidsmakers, ondernemers, startups & scale-ups en consumenten die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van digital health. Bij SmartHealth houdt zij zich o.a. bezig met de masterclasses Kunstmatige intelligentie & data in de zorg en is zij betrokken bij Health-RI, een organisatie die een (inter)nationaal gezondheidsdata-infrastructuur ontwikkelt.

   

  Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

  Herman Bennema, Vektis

  Herman Bennema is Managing Director bij Vektis, een informatiecentrum voor de Nederlandse zorg. De basis van Hermans verhaal draait altijd om voorbeelden uit de praktijk, bijvoorbeeld tijdens de inspiratiesessies die hij verzorgt. Eén van de doelen is om te laten zien wat er nu al mogelijk is, gebaseerd op echte data en echte voorbeelden. Zijn expertise zit verder op het gebied van data-exploration, de toepassing van big data technologie waarbij inzichten uit data worden gehaald, in plaats van uit hypotheses.

   

  Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen

  Dagvoorzitter Martine Hauwert

  Als presentatrice heeft Martine veel ervaring binnen actualiteiten, infotainment, lifestyle en entertainment. Met al meer dan 15 jaar TV en media ervaring werkt ze o.a. voor RTL4, Ziggo, NPO, De Telegraaf, WNF, KWF, 100%NL, New Business Radio, en presenteert ze ook veel evenementen en congressen in het land. ‘Ik ben altijd opzoek naar verhalen, heb oog voor detail en denk ook graag redactioneel en creatief mee. Daarom presenteer ik voor RAM-IT ook de podcastserie over “De toekomst van ICT in de zorg”.’

   

  Niels van Peer Business Unit Director RAM Infotechnology

  Future Proof ICT event

  ‘Data voor de zorg, de toekomst van BI en data intelligence’

  Wanneer?
  Donderdag 10 november 2022.
  Inloop 15:00. Programma van 15.30 – 18.00 uur. Hapje en drankje tot 19:00 uur.

  Waar?
  Restaurant Vuur. Hilversumsestraatweg 4, 3744 KC Baarn.

  Voor wie?
  Dit event is voor ICT-adviseurs, ICT-managers en innovatiemanagers in de care en de cure en voor partners en klanten van RAM Infotechnology.

  Kosteloos
  Deelname aan dit event is kosteloos.

  Meer informatie?
  Mail uw vraag naar marketing@ram-it.nl.

  Komt 10 november u niet uit? Dan kunt u achteraf de podcast beluisteren die wij live tijdens dit event opnemen.

  Meld u vandaag nog aan

  Donderdag 10 november. Het Future Proof ICT event ‘Data voor de zorg, de toekomst van BI en data intelligence’ is gratis bij te wonen voor ICT-adviseurs, ICT-managers en innovatiemanagers in de care en de cure en voor partners en klanten van RAM Infotechnology.

   Future Proof ICT event 'Data voor de zorg, de toekomst van BI en Data Intelligence'

   Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.

   Over de organisator

   RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner

   Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

   Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen

   Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. U ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. U leest er alles over in onze corporate brochure.

   Tom Dellepoort, a&m impact, webinar de digitale werkplek voor huisartsen