GGZ Oost Brabant kiest RAM Infotechnology (RAM-IT) als een van haar nieuwe ICT-partners. Het gaat om een samenwerking voor drie jaar. 

GGZ Oost Brabant wil haar huidige Private Cloud omgeving doorontwikkelen naar een nieuwe innovatieve werkplek, voor 2.000 medewerkers. Daarbij is het belangrijk dat verdere digitalisering gaat zorgen voor meer flexibiliteit en minder administratieve lasten voor de zorgverleners. Hiervoor waren ze op zoek naar een ICT-partner met specifieke kennis van de zorgsector.

Op basis van een eigen uitgebreide marktverkenning van GGZ Oost Brabant en een zorgvuldige selectie- en aanbestedingstraject, heeft GGZ Oost Brabant gekozen voor RAM-IT. RAM-IT biedt de gewenste flexibiliteit en mobiliteit voor de nieuwe werkplek met het multi-cloud platform eCumulus, helpt mee in het vormgeven van het strategieplan en heeft brede kennis van de zorgmarkt. De klik tussen beide organisaties is een goede start voor een mooie samenwerking.

 

 

We zijn enorm trots dat een gerenommeerde naam als
GGZ Oost Brabant voor RAM-IT heeft gekozen.

Merijn van der Zalm, directeur ICT GGZ Oost Brabant: “Met RAM-IT werken we verder toe naar zorg waarin zorgverleners steeds meer prettig en gemakkelijk met moderne ICT-voorzieningen kunnen werken, zo dicht mogelijk bij onze cliënten. Servicegericht, mobiel, wendbaar en veilig.”

De klik tussen beide organisaties is een goede start voor een mooie samenwerking.

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT: ”We zijn enorm trots dat een gerenommeerde naam als GGZ Oost Brabant voor ons heeft gekozen. Dit is echt een erkenning voor de rol die we als vooraanstaande Cloud- en outsourcingprovider inmiddels bekleden binnen de Zorg-ICT in Nederland. We kijken er naar uit om samen met GGZ Oost Brabant de volgende stappen op het vlak van ICT te maken!”

Over GGZ Oost Brabant
GGZ Oost Brabant biedt veilige menslievende (hoog)specialistische ggz aan mensen met complexe psychische zorgvragen. ‘Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of lang als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij: op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek’.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Premium Cloud Service Partner voor de sectoren zorg en overheid. De filosofie van RAM-IT is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. Het platform is ingericht voor On Premise, Private en Public clouddiensten. Bij RAM-IT werken ruim 220 medewerkers, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. 

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl