Thuiswerken. Werken op afstand zonder afstand te voelen

Chatten, vergaderen, bellen en samenwerken met Teams

Chatten, vergaderen, bellen en samenwerken met Teams

Chatten 

Je mening delen, en je persoonlijkheid delen. GIF’s versturen, stickers of emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

 

Vergader

Schakel met één klik over van een groeps-chat naar videobellen. Teams van 10, 100, tot zelfs 10.000 mensen vergaderen met elkaar, onafhankelijk van waar zij zich bevinden.

 

Bellen

Telefonisch vergaderen door Teams-oproepen, Telefoonsysteem, Telefonieabonnement of Directe routering. Duidelijke en betrouwbare oproepen. 

Samenwerken

Nooit meer eindeloos zoeken naar bestanden. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken. 

Teams is onderdeel van Microsoft 365

Waarom RAM-IT voor Teams?

N

Tier-1 Cloud Service Partner Microsoft

Wij zijn een Tier-1 Cloud Service Partner (CSP) van Microsoft. Wij kunnen daardoor alle abonnementen en diensten voor Teams, Office 365 en Azure rechtstreeks afnemen en beheren voor onze klanten.

N

Keuze uit diverse abonnementen

U heeft keuze uit diverse soorten abonnementen en licenties. De aantallen gebruikers en typen abonnementen kunt u maandelijks wijzigen. 

N

Teams als een managed service

Wij bieden Teams, als onderdeel van Office 365, als een managed service aan. Dat is een wezenlijk verschil met andere leveranciers die alleen de licenties leveren. Bij hen krijgt u verder geen support.

N

Vele extra’s inbegrepen

  • Synchronisatie van accounts voor Single Sign On
  • Administratie
  • Koppelen licenties aan users
  • Koppelen softtokens
  • Incidenten oplossen en wijzigingen doorvoeren na contact Servicedesk
N

Helpdesk

Wanneer u Microsoft Teams combineert met onze helpdesk en aanvullende migratie- en beheerdiensten profiteert elke medewerker van een professionele en flexibele Teams-omgeving met vele functionaliteiten.

N

Teams en eCumulus

eCumulus is onze hybrid cloud werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Bent u benieuwd hoe u Teams slim kunt inzetten in combinatie met eCumulus? Neem dan contact met een van onze specialisten op.

Migratieplan Teams & Office 365

Voor een goede implementatie van Microsoft Teams & Office 365 bieden wij professionele begeleiding inclusief een migratieplan. Bij Teams & Office 365 kan het in bepaalde gevallen beter zijn om een hybride omgeving op te bouwen. Het voordeel van een hybride omgeving is dat de migratie naar de Teams en Office 365-omgeving geleidelijk kan plaatsvinden.

 

De doorlooptijd voor een dergelijk traject is afhankelijk van een aantal factoren. De abonnementen zijn snel beschikbaar te stellen. Echter, als de organisatie volledig online gaat werken en data opslaat in SharePoint, vergt de datamigratie en vooral inrichting van SharePoint tijd.

 

Wat we niet mogen onderschatten is de begeleiding van medewerkers in het gebruik van SharePoint. RAM-IT biedt hiervoor vele mogelijkheden qua communicatie, begeleiding en training. Per klant stemmen we af wat het beste op de organisatie of afdeling aansluit.

Meer weten?

In welke branche u ook werkt, met onze cloud- en netwerkdiensten creëert u de beste ICT-omgeving voor uw organisatie.

Vraag het onze zorgadviseurs

Neem contact op met een van onze specialisten.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Sales Consultant Zorg & Overheid

06 - 107 863 85
odkogel@ram-it.nl