Uitwijkdiensten beperken de gevolgen van downtime tot een minimum

Bedrijfscontinuïteit is de prioriteit van iedere organisatie. Bedrijfsgegevens moeten altijd beschikbaar zijn, ook na een flinke storing, brand of andere calamiteit. Met een simpele back-up lukt u dat pas binnen enkele dagen en mist u alle data sinds de laatste back-up. Met onze uitwijkdiensten bent u veel sneller up en running. En beperkt u de schade van omzetverlies en klantverlies.

Snel weer operationeel

Wij hebben alle faciliteiten om op vaste frequenties kopieën van uw serveromgeving te maken. Door synchronisatie of datareplicatie beperken we de gevolgen van een downtime tot het minimum. Na elke calamiteit rollen we de afgesproken serverconfiguratie direct uit. Uw bedrijfsprocessen zijn snel weer operationeel.

Kenmerken uitwijkdiensten

  • Schaalbaar
  • Snelle restore
  • Veilig door geografisch gescheiden datacentra

Speel op safe met onze uitwijkdiensten

U hoopt dat u er nooit gebruik van hoeft te maken. Maar als een calamiteit uw organisatie treft, bent u na een downtime snel weer operationeel met onze uitwijkdiensten. Maak een afspraak met een van onze specialisten om uw situatie te analyseren.

Onze uitwijkdiensten zorgen dat u snel weer operationeel bent na een storing, brand of andere calamiteit.

Mogelijke oorzaken van downtime

  1. Menselijk falen in operations (40% van de gevallen)
  2. Applicatie fout (40% van de gevallen)
  3. Diefstal
  4. Vandalisme en virussen
  5. Stroomstoring
  6. Hardware storing

Meer weten?

In welke branche u ook werkt, met onze cloud- en netwerkdiensten creëert u de beste ICT-omgeving voor uw organisatie. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.