Big data en informatie-management zijn niet hetzelfde!

Informatiemanagement voor de zorg: Het accent voor ICT in de zorg verschuift van automatisering naar Informatisering. Wat betekent dat voor ICT en ICT-managers?

RAM Infotechnology organiseert op woensdag 25 november a.s. een Roundtable meeting met als onderwerp “Informatiemanagement en Informatievoorziening in de zorg”.

Tijdens deze Roundtable wisselen ICT beleidsmaker in de zorg met elkaar van gedachten over het ‘opschuiven richting de business’, relevante trends, drijvende krachten, nieuwe kwaliteiten en de praktijk. Wat is het proces? Hoe gaan we van automatisering naar informatiemanagement?

Deze vragen staan op de agenda van de CIO, CFO en CEO. Met de Roundtable willen we de antwoorden, ideeën en meningen op tafel krijgen. En belangrijker: kennis delen en ervaringen uitwisselen!

Tafelvoorzitter Johan Beun: “De zorg is gebaat bij een goede informatievoorziening. IM is de volgende stap.”

Onder inspirerende leiding van Johan Beun discussiëren 10 ICT beleidsmakers aan de hand van 2 presentaties, enkele stellingen en praktijkervaringen. Johan Beun is jaren actief in de advisering van zorginstellingen op het gebied van ICT en organisatievraagstukken: “Mijn streven is de zorgverlening beter te maken door slimme inzet van ICT, die zorgverleners optimaal ondersteunt”.

Deskundigen op het gebied van Informatiemanagement delen hun kennis en ervaring

Relaties van RAM Infotechnology delen met u hun kennis, ervaringen en oplossingen op het gebied van informatiemanagement binnen de zorg:

Louk Dirken. Louk is Informatiemanager bij Innervate en adviseur in strategisch informatiebeleid. Aan de hand van de theorie (o.a. negenvlaksmodel) zal Louk een kapstok aanreiken voor het ontwikkelen van informatiebeleid. Theoretische tooling, die u op weg zal helpen om informatiemanagement op te zetten binnen uw eigen organisatie.

Coen Dijkers. Coen is Program Manager bij Menzis zorgverzekeringen en zal schetsen op welke wijze Menzis informatiemanagement binnen haar organisatie heeft geïmplementeerd. Een pragmatisch praktijkverhaal met leerpunten voor het implementeren van informatiemanagement binnen uw eigen organisatie.

De combinatie van deze 2 sprekers biedt u een unieke combinatie van theorie en praktijk met aansluitend ruimte om met collega’s en deskundigen van gedachten te wisselen over dit actuele en boeiende onderwerp.

 

Agenda:

Woensdag 25 november 2015

  1. 15:30 uur: Ontvangst
  2. 15:45 uur: Opening, introductie door tafelvoorzitter Johan Beun
  3. 16:00 uur: Presentatie Louk Dirken (Senior adviseur Informatie Management bij Innervate)
  4. 16.30 uur: Presentatie Coen Dijkers (Program Manager bij Menzis)
  5. 17.00 uur: Discussie en dialoog onder leiding van tafelvoorzitter
  6. 18.30 uur: Afsluiting Roundtable

Voor wie?

CIO, CFO, I&A-managers, ICT-managers, actief bij gezondheidszorginstellingen.

Waar?

RAM Infotechnology Ptolemaeuslaan 69 3528 BR Utrecht

Meer informatie?

Neem contact op met Karim Laroussi e: marketing@ram-it.nl t: 030 – 2 390 390

Aanmelden voor roundtable


Deelname is gratis. Wij nodigen u van harte uit om aan te schuiven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als u interesse heeft, meld u dan snel hieronder aan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.