4 klantcases over ICT voor de Zorg

Klantreferenties uit de dagelijkse praktijk van ICT uitbesteden voor GGZ, VVT, 1elijnszorg en zorginstellingen in de cure.
Bekijk de cases en maak een afspraak voor uw eigen case.

Prinses Maxima Centrum

Prinses Maxima Centrum wil kinderen met kanker genezen met de optimale kwaliteit van leven. “Ons doel is een omgeving waarin alle applicaties functioneren zoals het hoort, zonder dat andere applicaties daaronder moeten lijden. RAM-IT zorgt er automatisch voor dat we altijd voldoende ruimte hebben om data op te slaan. De kracht van RAM-IT is dat ze goed luisteren en op tijd schakelen om ervoor te zorgen dat waar het kritisch is, zij zeker aanwezig zijn.”

GGZ NHN

GGZ Noord-Holland Noord is gespecialiseerd in psychiatrische zorg. “We hebben IT-beheer lange tijd in huis gehad, maar omdat IT steeds complexer wordt hebben we besloten het uit te besteden aan een specialist. RAM-IT is een partner die naar ons luistert en die ons helpt. We hebben echt een klik met elkaar. Onze mensen hoeven zich niet druk te maken over hoe die computer werkt. Dat moet gewoon het mooiste apparaat zijn wat we kunnen bieden.”

Malderburch

Malderburch is een stichting voor welzijn, wonen en zorg in een intramurale setting. “Als kleine organisatie kunnen we niet alles zelf doen. We hebben 35 applicaties waar onze medewerkers mee werken op hun ipad. Inloggen doen ze via single sign-on in plaats van steeds nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden. De kracht van RAM-IT is met name de openheid, transparantie en bereikbaarheid. De SLA-manager is 24/7 bereikbaar.”

Pathologie Zuid-West Nederland

“De digitale pathologie heeft een belangrijke toekomst. Je kunt beelden makkelijk uitwisselen, maar ook AI toepassen om weefsel en tumoren te herkennen. Binnen 10-20 jaar zal AI de diagnostiek voorbereiden en heeft de patholoog vooral een controlerende functie. RAM Infotechnology vervult hierbij een belangrijke rol, omdat RAM-IT zorgt dat beelden op de juiste plek terechtkomen. Patiëntveiligheid staat bij ons voorop en RAM-IT bezit de juiste certificeringen om hieraan te voldoen. Hun ICT ondersteunt volledig onze werkzaamheden.”

Maak een afspraak voor uw eigen case

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Niels van Peer

Niels van Peer

CCO

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl

We kunnen pagina’s vol schrijven over ICT voor de Zorg. Maar is het niet beter als we met elkaar afspreken? Een open, vrijblijvend gesprek over de stand van zaken, uw vragen, onze visie en ter toelichting enkele voorbeelden van de diensten die we al aan uw sectorgenoten leveren. Als u onderstaand formulier invult en verzendt, nemen we snel contact met u op.