Lelie zorggroep zocht een betrouwbare en professionele partner die in goede samenwerking de ICT-ondersteuning naar het hoogste niveau kan brengen en houden. RAM Infotechnology (RAM-IT) kwam in de partnerselectie het beste uit de bus. RAM-IT geeft blijk van grote innovatiekracht en gedegen sectorkennis. Het vertrouwen tussen de mensen van RAM-IT en Lelie zorggroep is in de gesprekken met elkaar goed tot uitdrukking gekomen.

Technologie is cruciaal in de ondersteuning bij het werk in de zorg en hulpverlening. Lelie zorggroep heeft daarbij een partner gezocht die naadloos aansluit bij haar kernactiviteiten en die ondersteuning dus kan bieden. Een partner die kwaliteit en continuïteit biedt. Zodat Lelie zorggroep zich kan richten op datgene waar zij voor staan: Professionele en liefdevolle zorg en hulpverlening bieden voor de zorgvrager. Door de kracht van de professionaliteit vanuit Lelie zorggroep te koppelen aan de kracht van de ICT-technologie en kennis van RAM-IT kunnen de beste oplossingen gecreëerd worden binnen de beschikbare mogelijkheden.

ICT transformatie
Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT: “Lelie zorggroep staat aan de vooravond van een grote transformatie op het vlak van ICT. Om deze transformatie stapsgewijs in een tempo dat Lelie zorggroep past te kunnen uitvoeren, is het belangrijk om een ICT-partner te hebben die dit kan faciliteren en de uitdagingen in de zorg begrijpt. Bij RAM-IT staat op het vlak van ICT ‘De mens centraal’, dat is exact waar Lelie zorggroep en RAM-IT elkaar hebben gevonden.”

“Bij RAM-IT staat op het vlak van ICT ‘De mens centraal’, dat is exact waar Lelie zorggroep en RAM-IT elkaar hebben gevonden.”

Optimaal faciliteren
Hendrik Jan van den Berg, bestuurder Lelie zorggroep: “Lelie zorggroep wil haar medewerkers optimaal faciliteren in hun werk. Zodat zij zich kunnen concentreren op het bieden van liefdevolle en professionele zorg voor onze cliënten.
Met RAM-IT hebben we een partner gevonden die hun kennis en expertise binnen de ICT kan vertalen naar de behoeften van onze medewerkers. Zo helpt RAM-IT ons onze ambitie op ICT-gebied te verwezenlijken”.

“RAM-IT helpt ons onze ambitie op  ICT-gebied te verwezenlijken.”

 

 

 

 

 

Van links naar rechts, Joachim Kaarsgaren (directeur RAM-IT) en
Hendrik Jan van den Berg (Bestuurder Lelie zorggroep). 

Over Lelie zorggroep
Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Met onze divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn bieden wij zorg en hulpverlening die past bij onze cliënten én medewerkers. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.

 

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Cloud Service Partner voor de gezondheidszorg, overheid en zakelijke dienstverleners. De filosofie van het bedrijf is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. RAM-IT is samen met RAM track-and-trace onderdeel van de RAM Groep. Samen hebben zij ruim 190 medewerkers in de Benelux.

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl