Met een 95% aanbevelingsscore de krachtmeting goed doorstaan

Met de onafhankelijke benchmarkstudie Outsourcing Performance onderzoekt Giarte jaarlijks de kwaliteit van de relatie tussen IT-uitbesteders en hun IT-dienstverleners. Dit jaar heeft RAM Infotechnology voor het eerst deelgenomen aan dit onderzoek.

“Wij zijn zeer tevreden met de resultaten uit het onderzoek van dit jaar. Het is voor ons de bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen en geeft houvast voor toekomstige acties.”  aldus Niels van Peer, Commercieel directeur van RAM Infotechnology.

Hoe werkt de Outsourcing Performance?

Jaarlijks bevraagt Giarte klantorganisaties naar hun ervaring met service providers. Sourcing executives geven hun mening via een online survey. Aanvullende interviews stellen Giarte in staat om het verhaal achter de cijfers te verkrijgen en bieden uitbesteders de mogelijkheid om vragen te stellen.

Waarom doen we mee?

Naast rechtstreekste feedback hechten we waarde aan een onafhankelijke mening. Door aan het onderzoek van Giarte mee te doen krijgen we, middels een uitgebreide studie, een onderbouwd beeld van onze performance.

Deze transparantie is belangrijk voor onze klanten, organisaties welke ons overwegen als leverancier en voor ons zelf. Het stelt ons in staat om te werken aan optimale dienstverlening en de maximale aansluiting op de markt.

 


Meer weten over het Giarte Outsourcing Performance 2017/2018 onderzoek? Vraag gerust het gratis Giarte Outsourcing Performance Jaarboek bij ons aan of bekijk deze op: Onderzoeksdata RAM Infotechnology.