RAM Infotechnology is genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards 2017 in de categorie Best Cloud Communications Project. Het gaat daarbij om de Cloud Communicatie oplossing welke samen met partner Voiceworks is gerealiseerd in combinatie met het eCumulus cloud platform van RAM.

Driezorg is een ouderenzorg organisatie. Zij leveren zorg en diensten die ouderen ondersteunen bij het ouder worden. Bij de cliënt thuis of op één van de 11 locaties in Hattem en Zwolle. Zij wilde haar dienstverlening efficiënter inrichten, waaronder ook haar ICT en telefonie.

CareVoice als oplossing

Op alle locaties is de CareVoice oplossing geïntroduceerd, de hosted telefonie oplossing in de cloud. Hiermee is er geen investering nodig in eigen telefooncentrales en het onderhoud is volledig uitbesteed. Daarnaast kan er onderling gratis gebeld worden.

Betrouwbaar

Zodra op een locatie, om wat voor een reden ook, de internetverbinding wegvalt, schakelt de centrale direct de lijnen door naar elk andere gewenste locatie, gsm, voicemail box, IVR etc. Functionaliteit die voor Driezorg van groot belang is omdat een goede bereikbaarheid van levensbelang kan zijn.

Beloond met nominatie

TBM Magazine organiseert jaarlijks deze uitreiking om de mooiste cases van businesspartners te belonen. Op 15 november worden in Rotterdam de awards uitgereikt.


Meer weten?
Naast de vraag voor een hosted telefonie oplossing is verder gekeken dan dat, en een oplossing geïmplementeerd die veel verder gaat dan alleen telefonie.

Johan Mulder- Manager Sales New Business RAM Infotechnology