Interactief Webinar Business Intelligence

Wat kan BI betekenen voor zorgorganisaties? Webinar van strategisch partner CuraTec. 25 april, 15.30-16.30 uur.
Gratis aanmelden >

ICT voor de Zorg

Public cloud, social portals, ambulant, online werken. Ook al draait het om techniek, bij ons staat de mens centraal.

Bezoek ons op Zorg & ICT >>

Vacatures

Kies voor vrijheid en innovatie. Werk samen met professionele collega’s voor betrokken klanten. Werk met hart & ziel aan ICT voor een betere zorg.

Alle vacatures >>

Cloud Services

Cloud hosting, SaaS hosting en Datacenter hosting voor elke ICT-vraag. ICT-services voor stabiele, flexibele oplossingen. U de regie, wij de diensten.

Cloud Connectivity

Je hoort niemand erover, maar zonder cloud connectivity werken de meeste cloud diensten maar half. Met RAM Cloud Connectivity werken ze helemaal.

eCumulus framework

Veilig werken met de data en apps waar en wanneer je wilt. eCumulus is de meest complete oplossing voor de moderne, digitale zorgwerkplekken.

Klantcases

Nou hoort u het echt eens van een ander! Een serie uiteenlopende klantcases over samenwerking op alle terreinen en niveaus.

Wat onze klanten zeggen over onze mensen en services. En zo reageren onze mensen daarop.

Podcast #014 – Domotica gaat een steeds grotere rol spelen in de zorg

Nieuws

Premium Cloud Service Partner

RAM Infotechnology is een Cloud Service Partner nieuwe stijl: Bij ons staat de mens centraal, met ICT zonder grenzen.

U heeft klanten (of cliënten), u heeft medewerkers, en u heeft vooral verantwoordelijkheden. ICT is er daar waarschijnlijk een van. Het is niet uw core business, maar u bent er wel afhankelijk van. Wat zou u dan het liefst willen? Precies. U de regie, wij de diensten. Tijd voor een goed gesprek!

De mens centraal. Zo pakken wij dat aan

Zorg is in de eerste plaats mensenwerk. Voor mensen, door mensen. Hoeveel we ook automatiseren, digitaliseren, transformeren, we doen het allemaal voor wie zorg nodig heeft en voor wie zorg verleent.

Lees meer in onze brochure ICT voor de Zorg >

ICT weer voorspelbaar. Het kan, met Cloud platform eCumulus
In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij cloud platform eCumulus. Ons antwoord op veel vragen, maar vooral op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. Zo werken 1700 medewerkers van GGZ Noord-Holland-Noord hiermee, ambulant, thuis of op kantoor.

Hoe lang kunt u nog zonder eCumulus? >

Als ICT niet uw core business is, hoeveel ICT kunt u dan uitbesteden?
RAM Infotechnology Cloud Service PartnerDenk vanuit de ICT die u nodig heeft. Niet vanuit de ICT die u heeft staan. En besteed dan alle ICT uit die u niet zelf hoeft te beheren. Uw winst: u wordt ICT-regisseur en laat ICT voor u werken. In plaats van andersom.

Uw gratis roadmap naar ICT outsourcing > 

Maximale veiligheid en privacy voor uw data

Met een eigen datacenter zijn we onafhankelijk en in controle voor optimale prestaties en dienstverlening. Ook dat hoort bij onze rol als Cloud Service Partner.

Met Tier-3 en PUE level 1.3 ontworpen datacentrum, SSD-storage, 10 Gigabit backbone, redundant en met Glasvezel verbindingen van diverse operators zetten we in op continue hoogwaardige prestaties.

RAM-Infotechnology-is-iso27001-iso14001-iso9001-soc2-nictiz-nen7510-vzvz-gzn