Branchewinnaar “Innovatie in Mobiliteit”

RAM Mobile Data is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie “Innovatie in Mobiliteit” . Opvallende succesfactoren volgens de jury zijn de marktbenadering, omzetverhoging, innovatie en product differentiaties. “RAM Mobile Data BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van innovatieve mobiliteitsoplossingen, met een zeer sterke positionering.” aldus de nominatiecommissie. “Innovatie is het sleutelwoord bij RAM Mobile Data, want zij is continu bezig om – in samenwerking met partners en klanten – haar producten en diensten verder te verbeteren en men investeert volop in de modernste techniek.”, vervolgt de nominatiecommissie. In het juryrapport wordt ook gesproken over het “alles in de hand houden” van een eigen platform voor mobiliteit tot een eigen datacenter, software, applicaties en hoogstaande productontwikkeling met uitstekende service.

Genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015

Naast branchewinnaar is RAM Mobile Data ook genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015 die op 4 februari 2016 wordt uitgereikt. De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. De verkiezing is verbonden aan het wekelijkse televisieprogramma “De Succesfactor”, uitgezonden op RTL 7. Slechts 250 bedrijven kunnen jaarlijks hieraan deelnemen. De hoofdprijs is gekoppeld aan een geldprijs van 100.000 euro. Het is de enige open ondernemersprijs van Nederland waarvoor elke succesvolle onderneming in aanmerking kan komen, na selectie en acceptatie door de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut. Nominatie gebeurt op basis van de volgende kerncriteria:

  • Expertise
  • Onderscheidend vermogen (USP)
  • Ambitie
  • Continuïteit
  • Innovatievermogen
  • Winst
  • Groei in FTE

> Lees het volledige nominatierapport

RAM Mobile Data op RTL 7 te zien

RAM Mobile Data is te zien in het programma “De Succesfactor” op RTL 7 op zaterdag 24 oktober 2015 om 13.25 uur. In dit programma wordt een interview met Dirk Fabels, managing director van RAM Mobile Data, uitgezonden. Hij vertelt over de trends en ontwikkelingen binnen de branche van RAM Mobile Data.