RAM-IT sponsor Special Media Awards 2023

Veel creativiteit en expertise bij mediamakers met een verstandelijke beperking

De Special Media Awards 2023 is een jaarlijks terugkerend evenement om iedereen te laten zien hoeveel creativiteit en expertise er is bij mediamakers met een verstandelijke beperking. In 2018 was het nog een activiteit tijdens de Week van de Mediawijsheid, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk evenement, omdat er zoveel enthousiasme voor was vanuit vele zorginstellingen. Nu kan iedereen in Nederland met een verstandelijke beperking meedingen naar een Special Media Award. Categorieën waarin je kunt winnen zijn bijvoorbeeld vloggen, gamen, Instagram, podcast, maar ook kunst en sport.

RAM Infotechnology is als IT service provider voor de zorg nauw betrokken bij honderden zorgorganisaties in alle sectoren van de zorg. Wij ervaren dagelijks hoe belangrijk een goede zorgverlening is voor mensen die zorg nodig hebben om een prettig leven te hebben. En ook hoe belangrijk het is dat een organisatie als Special Media Awards zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is dan ook de reden waarom wij dit evenement sponsoren.

Uit 168 inzendingen heeft de vakjury 30 genomineerden geselecteerd in 10 categorieën. Woensdag 8 november is ’s avonds de uitreiking van de awards. Uiteraard zijn wij daarbij aanwezig. We kijken uit naar een spannende, maar ook feestelijke avond tijdens ‘de leukste award uitreiking van Nederland’.

Dit zijn de winnaars van de Special Media Awards 2023 >

RAM-IT sponsor Special Media Awards 2023

Foto: Mirjam de Jong @MirjamPhotography