Webinar User Provisioning met Live Demo - 15 april 2021 van 11:30 tot 12:30 uur

Uw HR-software veilig koppelen met toegangsbeheer van applicaties, data en devices

Webinar User Provisioning met Live Demo

Donderdag 15 april 2021 van 11:30 tot 12:30 uur. Reserveer vandaag nog

Veel zorginstellingen blijken nog te worstelen met het beheer van IT-middelen bij de in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers. Denkt u aan:

 • Aanmaken en aanpassen van user accounts en de bijhorende rechten
 • Verwerken van functie- en afdelingswijzigingen
 • “Tijdelijk” uitgeven van extra rechten en licenties

Processen zijn vaak (semi-) handmatig, arbeidsintensief, foutgevoelig en vertragen de zorgprocessen. Met user provisioning lost u veel problemen in één keer veilig op.

  Wanneer?
Donderdag 15 april 2021
Van 11:30 tot 12:30 uur

 Waar?
Online webinar

  Voor wie?
IT-managers, Innovatiemanagers, Systeembeheerders, CISO’s, Servicedesk-medewerkers (belast met account beheer) en Functioneel applicatiebeheerders (van primaire informatiesystemen) in de care en de cure.

Meer informatie via: marketing@ram-it.nl

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken

Hoe frustrerend is het niet voor een nieuwe medewerker om een week op zijn mailaccount te moeten wachten? Of wanneer je nog steeds niet in jouw applicaties kan, omdat je op een nieuwe locatie werkt? First time right zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich gewaardeerd en direct thuis voelen. User provisioning helpt u daarbij.

User Provisioning voor groeiende complexiteit

Met onze partner Tools4ever organiseren wij donderdag 15 april het webinar User Provisioning. U ervaart hoe u HR-software efficiënt en veilig koppelt aan het toegangsbeheer tot applicaties, devices, data en infrastructuur. Het grote voordeel: elke mutatie in uw HR-systeem is meteen effectief binnen de toegangsrechten van uw gebruikers. Ook wanneer de complexiteit van de personele inzet toeneemt en uw IT-omgeving vraagt om opschaling.

Praktijksituaties van 150 zorginstellingen

Tools4ever levert haar systeem (HelloID) al aan 150 zorginstellingen. Zij kent alle zorg specifieke uitdagingen, zoals dubbele dienstverbanden, medewerkers die niet in het HR-systeem geregistreerd staan maar wel toegang nodig hebben en het aanmaken van spoedaccounts en koppelingen naar helpdesk en ECD-systemen.

Voor wie is het webinar interessant?

Het webinar is voor IT-managers, Innovatiemanagers, Systeembeheerders, CISO’s, Servicedesk-medewerkers (belast met account beheer) en Functioneel applicatiebeheerders (van primaire informatiesystemen). In het webinar tonen wij live hoe de software functioneert en we zorginstellingen hierin  al ondersteunen. Aan de hand van user cases bespreken wij alle praktische aspecten voor uw organisatie. Tijdens en na afloop van het webinar kunt u vragen stellen.

user-provisioning-ram-infotechnology-2

Wat komt er in het webinar aan bod?

 • Praktijksituaties van complex toegangsbeheer in de zorg
 • Voordelen User Provisioning voor (groeiende) zorginstellingen
 • Live demo HelloID software
 • Hoe RAM-IT toegangsbeheer in uw ICT-diensten integreert en beheert
 • Stappenplan implementatie

Schrijf u vandaag nog in

  Donderdag 15 april van 11:30 tot 12:30 uur. Het Webinar User Provisioning is gratis te volgen.

  Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.