Woon- en Zorgcentrum Avondlicht kiest RAM Infotechnology (RAM-IT) als haar nieuwe ICT-partner. Na ruim 10 jaar samengewerkt te hebben met de huidige ICT-partner en mede naar aanleiding van interne ontwikkelingen (o.a. nieuwbouw), brak er een natuurlijk moment aan voor Woon- en Zorgcentrum Avondlicht om te gaan kijken naar een andere ICT Partner.

Via het netwerk van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht kwam NetSourcing naar boven. “Na een prettig kennismakingsgesprek bleek dat NetSourcing was overgenomen door RAM-IT. Ook de eerste contacten met RAM-IT verliepen plezierig en gaven voldoende vertrouwen om een samenwerking aan te gaan”.

 

‘Wat je zelf niet kan of wilt doen moet je uitbesteden. Vertrouwen in de samenwerkingspartner is dan essentieel.’

 

“Adri Bevaart, directeur-bestuurder van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht: “Aangezien wij de benodigde expertise niet in huis (willen) hebben, willen we ook volledig ontzorgd worden en te allen tijde ondersteuning in kunnen roepen onder meer door de helpdesk te raadplegen. Ook willen we zoveel mogelijk werken met vaste aanspreekpunten. Wat je zelf niet kan of wilt doen moet je uitbesteden. Vertrouwen in de samenwerkingspartner is dan essentieel.”

Na een volledige migratie, biedt RAM-IT Woon- en Zorgcentrum Avondlicht een Microsoft 365 E3 oplossing, printing en back-up. Met beheer van vaste werkplekken, tablets en een gemanaged Wifi netwerk. Bij Woon- en Zorgcentrum Avondlicht maakt men voornamelijk gebruik van SaaS applicaties.

 

Het ICT-platform eCumulus is zo ingericht dat het niet uitmaakt of Zorgcentrum Avondlicht van On Premise, Private of Public clouddiensten gebruik maakt.

 

“Marcel van der Vaart, Servicemanager RAM-IT: “RAM-IT heeft ruim 200 klanten in de zorg, dit zijn zowel kleinere als grote zorgorganisaties. Woon- en Zorgcentrum Avondlicht past hier heel mooi tussen als klant. Het ICT-platform eCumulus is zo ingericht dat het niet uitmaakt of Zorgcentrum Avondlicht van On Premise, Private of Public clouddiensten gebruik maakt. Ook het gebruik van SaaS applicaties kan met eCumulus perfect worden ingevuld. Hiermee kunnen we inspelen op veranderingen in de markt, ICT-behoeften van gebruikers en innovaties.”

Over Woon- en Zorgcentrum Avondlicht
Woon-en zorgcentrum Avondlicht is een zelfstandige (vnl. intramurale) voorziening voor ouderenzorg in Herwijnen (gemeente West-Betuwe). Zij bieden zorg aan ongeveer 90 ouderen, zowel met als zonder behandeling, tijdelijke zorg, thuiszorg (in de directe omgeving van Avondlicht) en dagopvang. Daarnaast worden er enkele appartementen verhuurd en bieden zij, vanuit hun visie, echtparen de kans om bij elkaar te blijven, ook al is de partner zelf niet geïndiceerd.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Cloud Service Partner voor de gezondheidszorg, overheid en zakelijke dienstverleners. De filosofie van het bedrijf is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. RAM-IT is samen met RAM track-and-trace onderdeel van de RAM Groep. Samen hebben zij ruim 190 medewerkers in de Benelux.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Marcel van der Vaart:

Marcel van der Vaart

Marcel van der Vaart

Relatie Manager

06 - 5164 0207
mvdvaart@ram-it.nl