Triade Vitree biedt als zorgaanbieder specialistische hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Voor het stabiliseren en continueren van haar huidige ICT-infrastructuur en ondersteuning in haar toekomstvisie was Triade Vitree op zoek naar een ICT-partner met ervaring binnen de zorg. Na een uitgebreid selectietraject heeft Triade Vitree gekozen voor RAM Infotechnolgy (RAM-IT) als ICT-partner. Het gaat om een samenwerking voor minimaal drie jaar.

Momenteel is Triade Vitree lid van het samenwerkingsverband Carante Groep. Binnen dit samenwerkingsverband wordt onder andere de ICT van Triade Vitree voor het grootste gedeelte beheerd. Triade Vitree heeft besloten om het samenwerkingsverband te verlaten en grijpt dit moment aan om samen met een gespecialiseerd ICT-bedrijf een professionalisering door te voeren op gebied van ICT. Triade Vitree wil samen met haar ICT-partner een op de toekomst ingerichte ICT omgeving bieden aan haar medewerkers.

“In alle fasen van het selectietraject heeft RAM-IT laten zien de uitdaging waar Triade Vitree voor staat te begrijpen en daar een passende oplossing voor te hebben”.

Triade Vitree was hiervoor op zoek naar een ICT-partner die de huidige ICT-infrastructuur kan stabiliseren en continueren en van daaruit Triade Vitree kan ondersteunen in haar toekomstvisie waarin de medewerker van Triade Vitree op gebied van ICT centraal komt te staan. Een ICT-partner met een duidelijke visie op het gebied van ICT algemeen en in het bijzonder in de zorg. ‘Een partner die aan onze zijde staat, met ons meedenkt maar ons vooral ook uitdaagt’.

In alle fasen van het selectietraject heeft RAM-IT laten zien de uitdaging waar Triade Vitree voor staat te begrijpen en daar een passende oplossing voor te hebben. Tijdens de uiteindelijke presentaties en de demonstratie van het Proof of Concept van de toekomstige ICT-werkplek heeft RAM-IT laten zien veel ervaring binnen de zorg te hebben en dit verwerkt te hebben in hun ICT-oplossingen. De pragmatische aanpak van RAM-IT in alle fasen heeft Triade Vitree ook erg aangesproken.

Over Triade Vitree
Triade Vitree is een toonaangevende zorgaanbieder die specialistische hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. Bij Triade Vitree staat de relatie met de cliënt centraal. Wij hebben aandacht voor onze cliënten, van jong tot oud, met allerlei mogelijkheden en ook onmogelijkheden en richten ons op wat wel kan. Verschillen mogen er zijn, ze zijn een verrijking van onze samenleving. Kinderen moeten veilig kunnen opgroeien, op een plek waar zij thuis zijn. En mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek moeten op een volwaardige manier deelnemen aan de maatschappij. Wij geloven in de eigen kracht van mensen, en willen die aanspreken en versterken. Zo kan hun zelfredzaamheid en onafhankelijkheid groeien.

RAM-IT gaat op basis van haar multi-cloud framework eCumulus de hosting verzorgen van de complete ICT-omgeving van Triade Vitree. Denk hierbij aan de kantoorautomatisering en overige applicaties (het technisch applicatiebeheer), inclusief SaaS-applicaties (o.a. het ECD), werkplekken, LAN/WAN, 1e en 2e lijns Servicedesk, printers en Mobile Device Management.

“We zijn enorm trots dat na een intensief traject Triade Vitree voor RAM-IT heeft gekozen!”

Niels van Peer, commercieel directeur van RAM-IT: “Triade Vitree is een grote en complexe zorgorganisatie doordat de fusieorganisatie verschillende zorgdisciplines als GGZ, Gehandicaptenzorg en Jeugdhulp in zich verenigt. Dat maakt Triade Vitree voor ons ook tot een unieke klant binnen de Care. De complexiteit van de organisatie vertaalt zich vervolgens ook in het ICT-landschap van Triade Vitree. In het selectietraject hebben we daarom ook veel energie gestoken in een benadering die Triade Vitree niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn voordeel gaat bieden, zonder de organisatie te beperken in nog te maken ICT-keuzes. Het feit dat onze hybride cloud oplossing eCumulus hierin zowel legacy als Microsoft 365 op een gebruiksvriendelijke manier kan integreren heeft hier enorm bij geholpen. We zijn dan ook blij dat dit door Triade Vitree ook op die manier is gewaardeerd en enorm trots dat na een intensief traject voor RAM-IT is gekozen”!

Marcel Henning, Informatiemanager/ Manager Informatiemanagement & ICT: “Met RAM-IT als ICT-partner verwacht Triade Vitree haar visie op de toekomst waar te kunnen maken. Door de cliënten, medewerkers en vrijwilligers centraal te zetten en optimaal te ondersteunen wil Triade Vitree samen met RAM-IT het verschil maken op gebied van technische innovatie”.

 

 

 

 

Ondertekening van het contract tussen Triade Vitree en RAM-IT. Op de foto van links naar rechts: Didier Dohmen (Raad van bestuur Triade Vitree) en Joachim Kaarsgaren (directeur RAM-IT).

 

 

 

 

Niels van Peer

Niels van Peer

Sales Director

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl