Zorgorganisatie QuaRijn heeft een contract getekend met RAM Infotechnology voor het beheren en ondersteunen van al haar ICT-activiteiten. QuaRijn kiest hiermee voor een outsourcingsstrategie waarbij kwaliteitsverbetering en kostenverlaging hand in hand gaan.

De conclusie van een managementonderzoek, samen met een gerenommeerd adviesbureau, was dat op het gebied van ICT er bij QuaRijn een verbeterslag mogelijk en nodig is. Er is meer grip nodig op kosten, primaire processen, security en onderhoud. De geboden ICT-diensten en datacenter oplossingen van RAM Infotechnologie kwamen hiervoor als beste naar voren. Het selectietraject is begeleid door M&I/Partners te Zeist. Met de visie op optimalisatie, marktkennis, regieorganisatie en focus op security sluit RAM Infotechnology goed aan om de doelen van QuaRijn te realiseren.

Bestuurder Mirjam Hagen: “We zijn in één keer helemaal up to date en lopen nu minder kans op onderhoudsrisico’s”.

Met de inzet van eCumulus, de hybride cloud werkplek oplossing van RAM Infotechnology, worden onderhoud en updates op afstand gedaan. Daarbij draaien de applicaties veelal in het moderne datacentrum waardoor bestaande cliënt hardware gedeeltelijk behouden blijft. Voor QuaRijn betekent dit dat ze snel bij de tijd zijn en geen zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud of grote ICT investeringen. Zo gaf bestuurder Mirjam Hagen van QuaRijn aan zeer tevreden te zijn: “RAM Infotechnology heeft een mooie propositie: hoge kwaliteit, flexibiliteit en een hoog servicelevel tegen een scherpe prijs. We kijken uit naar deze samenwerking.”

Bij RAM Infotechnology is men blij dat ze voor QuaRijn de ICT mogen verzorgen. Directeur Joachim Kaarsgaren geeft met trots aan dat met deze samenwerking de positie van RAM Infotechnology wederom bevestigd wordt. Door jarenlang met hart en ziel de ICT voor zorg- en overheidsorganisaties in te zetten en te ontwikkelen, hebben we inmiddels de best aansluitende propositie te bieden.


Over QuaRijn

QuaRijn heeft een breed dienstenpakket in wonen, welzijn en zorg voor senioren. Er zijn woonzorgcentra en woonzorg complexen in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Het Kennis en Behandel Centrum is gevestigd in Doorn, Leersum en in Veenendaal.
Met zo’n 1200 medewerkers verleent QuaRijn professionele zorg. QuaRijn leidt medewerkers op voor diverse facilitaire, welzijns- en zorgbanen. Ongeveer 600 vrijwilligers helpen bij allerlei welzijnsactiviteiten. Voor meer informatie, zie www.QuaRijn.nl.

Over M&I/Partners

M&I/Partners concentreert zich op de vertaling van de bedrijfsstrategie naar een effectieve en efficiënte uitvoering met behulp van ICT in al haar facetten. Dit omvat zowel het richten en besturen (strategisch), het inrichten en implementeren (tactisch) en het beheren en exploiteren van ICT. Wij staan voor oplossings- en resultaatgericht adviseren. Wij willen de klant zelf in staat stellen oplossingen (mee) te implementeren en duurzaam goed te gebruiken. Voor meer informatie zie: www.mxi.nl.

Over RAM Infotechnology

RAM Infotechnology  is een betrokken en betrouwbare ICT-partner voor organisaties die behoefte hebben aan een hoogwaardige digitale werkomgeving. Met een modern datacentrum in Utrecht biedt zij een uitstekende uitvalsbasis om veilig en flexibel in de cloud te werken. RAM Infotechnology  levert digitale werkplekken, end user-support en hostingdiensten aan Nederlandse klanten.