Het Zand

Zorgspectrum Het Zand (ZHZ) biedt intramurale en extramurale zorg aan mensen in een kwetsbare fase van hun leven. Voor het uitbesteden van haar ICT-dienstverlening was ZHZ opzoek naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorg sector. RAM Infotechnology (RAM-IT) voldeed aan de gestelde eisen en kwam als beste kandidaat uit de bus. RAM-IT gaat voor ZHZ de ICT-werkplek en het technische beheer verzorgen. 

Door de groeiende hoeveelheid aan data, gebruikers en devices, worden ICT-omgevingen steeds complexer om te beheren. Tegelijkertijd wordt er steeds meer van de infrastructuur gevraagd. Daar komt bij dat de regelgeving voor ICT, compliancy en business processen regelmatig verandert. ZHZ wil zich optimaal kunnen concentreren op de zorg en was opzoek naar een externe ICT-partner, die hiervoor de specialisten in huis heeft.

ZHZ heeft gekozen voor RAM-IT als haar ICT-partner vanwege;

  • De 100% focus op de zorg. Bedrijfsfilosofie: “Met hart en ziel voor de zorg”.
  • De stabiele organisatie met veel relevante referenties.
  • De uitgebreide Skilled Servicedesk met klantspecifieke teams voor kennisborging.
  • Gedreven door klanttevredenheid.
  • De transparante en volledige aanbieding.
  • Als enige kandidaat 100% scoring op eisen in het PvE.
  • Als enige kandidaat 100% scoring op de wensen.
  • De aangedragen relevante en actieve referenten binnen VVT.
  • Proactief en meedenkend, getuige ook de verschillende aangeboden scenario’s.

 

“ZHZ wil zich optimaal kunnen concentreren op de zorg en was opzoek naar een externe ICT-partner, die hiervoor de specialisten in huis heeft”.

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT; “Bij ZHZ kan RAM-IT mooi de jarenlange ervaring binnen de VVT-sector toepassen. Daarnaast staat ZHZ voor een transitie naar een nieuwe internet-gebaseerde werkplek. Door gebruik te maken van eCumulus bieden we ZHZ een geleidelijke overstap naar de Cloud in een tempo dat past bij de organisatie.”

Janine Noordhuis, Raad van Bestuur van Zorgspectrum Het Zand; “Wij kijken uit naar de samenwerking met RAM-IT. Door hun kennis en ervaring met zorgorganisaties verwachten wij een passende en hoogwaardige ICT-dienstverlening, zodat wij onze aandacht kunnen richten op de best mogelijke zorg voor onze cliënten.”

Over Zorgspectrum Het Zand
Zorgspectrum Het Zand (ZHZ) biedt ondersteuning aan mensen in een kwetsbare fase van hun leven. ZHZ biedt intramurale en extramurale zorg op zes locaties in Zwolle, Wijhe, Heino, Nieuwleusen en Staphorst. Dit kan gaan om intramurale en extramurale langdurige zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ), wijkverpleging, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), eerstelijnsverblijf (ELV) vanuit de ZVW en dagbesteding, respijtzorg vanuit de WMO en individuele begeleiding.

De kernwaarden van de organisatie zijn ‘aandacht, respect en betrouwbaar’: Iedereen doet ertoe. Iedereen is uniek en gelijkwaardig. We respecteren eenieder zoals hij of zij is. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers kunnen vertrouwen op professionele inzet en voelen zich veilig in de leef- en woonomgeving. We doen wat we afspreken en we durven ons kwetsbaar op te stellen.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Premium Cloud Service Partner voor de sectoren zorg en overheid. De filosofie van RAM-IT is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. Het platform is ingericht voor On Premise, Private en Public clouddiensten. Bij RAM-IT werken ruim 200 medewerkers, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. 

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

nvpeer@ram-it.nl
030 – 2 390 390