‘Keep up the change’ – 2 t/m 4 november Jaarbeurs Utrecht

Onder het motto ‘Keep up the change’ gaat de beurs Zorg & ICT op 2 november nu dan toch van start als hybride event op de Jaarbeurs. Dat betekent drie dagen lang een mix van live interactie op de vakbeurs  én online netwerken. Vele boeiende sprekers en een scala aan exposanten, waaronder dus wijzelf, vullen de podia en de beursvloeren

Beurs Zorg & ICT in teken van thema ‘Keep up the change’

De transformatie en digitalisering van de zorg is een enorme, complexe uitdaging. Om betaalbare, kwalitatief hoogstaande en toegankelijke zorg te waarborgen zijn slimme en innovatieve ICT-oplossingen en technologieën onmisbaar, evenals een goede samenwerking tussen organisaties. Mede door de coronapandemie zijn positieve initiatieven ontwikkeld en heeft het transformatieproces een boost gekregen. Hoe gaan we verder op de ingeslagen weg? Keep up the change!

We nodigen u van harte uit om langs te komen! U vindt ons op de stand van onze partner Sectra: 1.D024. De barista maakt graag een kop koffie/thee voor u klaar. We laten u graag de laatste trends en ontwikkelingen zien rondom ziekenhuisbreed beeldmanagement, Cloud/SaaS, Data Security, Artificial Intelligence en Business Intelligence.

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl