Neem je bestaande Office 365 licenties mee naar de cloud.

Dankzij Shared Computer Activation kunt u de bestaande Office 365 licenties blijven gebruiken. Zeker wanneer u kiest voor de cloud oplossing van RAM Infotechnology.

Hoe zet u slim uw licenties in?

Met Office 365 ProPlus heeft u niet de beschikking over o.a. de Exchange Server zoals deze in de Enterprise E3 editie ingebouwd is. Daarbij kan het zijn dat ook niet iedereen in uw organisatie alle functionaliteit nodig heeft. RAM helpt u om uw bestaande licenties slim in te zetten, of bij het selecteren van de juiste licenties.

Bent u benieuwd hoe u in combinatie met eCumulus Office365 slim kunt inzetten? Neem dan contact met een van onze specialisten op.

 

Welke Office versies ondersteunen Shared Computer Activation?

Shared Computer Activation werkt met enterprise versies van Office 365 (ProPlus en Enterprise E3).

De voordelen

Het belangrijkste voordeel van SCA is dat het organisaties keuze en flexibiliteit biedt. SCA stelt u in staat om, bij een migratie naar de cloud, gebruik te blijven maken van de licenties waarin u al hebt geïnvesteerd.

Gebruikers kunnen kiezen om Office 365 uit te rollen in een on-premise omgeving of in het datacenter van een geautoriseerde Service Provider. Met SCA verlaag u de kosten van uw cloud infrastructuur door bestaande licenties in te zetten in uw eCumulus cloud omgeving.

Werk samen met RAM Infotechnology om te profiteren van SCA voor Office 365 ProPlus. RAM Infotechnology is een erkende provider van het SCA voor Office 365 ProPlus programma. Dit stelt u in staat om in aanmerking komende Office 365 ProPlus licenties mee te nemen naar de cloud oplossing van uw keuze.

office365_Shared-Computer-ActivationIn september 2014 heeft Microsoft Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 geïntroduceerd. SCA biedt Office 365 gebruikers de mogelijkheid om hardware te delen indien er sprake is van een van de volgende scenario’s:
•   Zelf gehoste dedicated klantomgeving (on-premise)
•   Dedicated klantomgeving bij een derde partij
•   Windows Azure omgeving