De Tussenvoorziening en RAM Infotechnology ondertekenen ICT contract

De Tussenvoorziening is een organisatie met een grote diversiteit aan hulp- en woonvormen. Ze willen het leven van de meest kwetsbare mensen in de samenleving een stukje beter maken. Zij helpen de dak- en thuisloze mensen in de stad Utrecht en in de regio. Om dit te kunnen realiseren moeten alle processen rondom de zorgverlening aan een cliënt effectief en efficiënt te verlopen. ICT biedt daarbij een belangrijke ondersteuning. Na een uitgebreide selectieperiode heeft De Tussenvoorziening gekozen voor RAM Infotechnology (RAM-IT) als haar ICT partner. Het gaat hierbij om een samenwerking van minimaal 3 jaar.

De Tussenvoorziening werkt voor cliënten die buiten de boot zijn gevallen of dreigen te vallen. Het zijn de mensen die vaak niet passen binnen de bestaande systemen en structuren in de maatschappij. Dit betekent dat de werknemers van de Tussenvoorziening ook van nature creatief zijn en oplossingen vinden tussen en buiten de systemen en structuren. Naast de blijvende behoefte voor vaste kantoor werkplekken, is de huidige situatie dat er steeds meer mobiel gewerkt wordt met name vanuit de ambulante hulpverlening. Daarnaast hebben veel medewerkers uiteraard thuis gewerkt in de Coronaperiode.

ICT-omgeving toegespitst op het moderne werken

De verwachting is dat het thuiswerken in de toekomst ook meer zal blijven plaatsvinden. Het ligt derhalve voor de hand om te streven naar een ICT-omgeving die vooral toegespitst is op het moderne werken met een optimale ondersteuning voor mobiel en thuiswerken.

Hiervoor was De Tussenvoorziening op zoek naar een ICT-partner die een organisatie helpt bij het opzetten, inrichten en in beheer nemen van een grotendeels vernieuwde ICT-omgeving en het verlenen van ICT-diensten aan de (medewerkers van) de organisatie.  Na een uitgebreide offertetraject en selectieprocedure heeft De Tussenvoorziening uiteindelijk gekozen voor RAM-IT.

De Tussenvoorziening en RAM Infotechnology ondertekenen ICT contract

Ondertekening van het contract tussen De Tussenvoorziening en RAM-IT. Op de foto van links Guusta van der Zwaart (Bestuur De Tussenvoorziening) en rechts Joachim Kaarsgaren (Managing Director RAM-IT).

Hybride cloud dienstverlening

RAM-IT gaat voor een hybride cloud dienstverlening waarbij er zowel van de publieke cloud als het eigen datacenter van RAM-IT gebruik gemaakt gaat worden. De Tussenvoorziening heeft zelf een skilled eerste lijns service desk en RAM-IT zal gaan ondersteunen met 2e en 3e lijn support. RAM-IT zal de Microsoft-licenties leveren en technisch applicatiebeheer leveren voor de bedrijfs-applicaties die single sign-on via een moderne werkplek ontsloten worden.

 

‘RAM-IT is sterk in het op maat bedienen van en samenwerken met klanten die weten wat ze willen en kritisch zijn.'

Eric Jonasse, hoofd Informatie en Automatsering

Frank van der Klaauw, Sales Consultant Healthcare RAM-IT: ‘De Tussenvoorziening heeft een hele grote maatschappelijke relevantie in Utrecht met de ondersteuning van kwetsbaren die dreigen om wat voor reden dan ook buiten de samenleving te vallen. Als Utrechtse organisatie met focus op de zorg is RAM-IT dan ook heel trots dat De Tussenvoorziening voor RAM-IT heeft gekozen voor levering en ondersteuning van de werkplek en achterliggende infrastructuur. Inmiddels hebben we al een vliegende start gemaakt met de nieuwe werkplek. We zijn voornemens om nog lang te blijven investeren in ons partnership.’

Eric Jonasse, hoofd Informatie en Automatsering van De Tussenvoorziening: ‘RAM-IT is sterk in het op maat bedienen van en samenwerken met klanten die weten wat ze willen en kritisch zijn. Daarnaast kunnen ze ook prima klanten volledig ‘ontzorgen’ op ICT gebied. RAM-IT biedt vooral maatwerk op basis van het initiatief vanuit de klant, waarbij ze ook vanuit hun eigen ervaringen bepaalde standaard oplossingen kunnen bieden’.

De Tussenvoorziening en RAM Infotechnology samenwerking ICT voor de Zorg

Meer weten over ICT voor de Care?

Frank van der Klaauw

Frank van der Klaauw

Sales Consultant Healthcare