De Digitale Werkplek voor de Zorg. Future Proof ICT Summit. 15 november 2023

De Digitale Werkplek voor de Zorg – De praktische aanpak

Dinsdag 15 november houden wij het 8e Future Proof ICT Summit 2023 met als thema ‘De Digitale Werkplek voor de Zorg’. Het summit vindt plaats in het Auditorium van Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht. De inloop is om 14.00 uur. Het programma start om 14.30 en eindigt rond 19.30 uur. Aansluitend is er een walking dinner.

De digitale zorgwerkplek

Het programma neemt u mee in alle ontwikkelingen rondom de digitale zorgwerkplek. Een uiterst actueel thema dat alle partijen in de keten van de zorg raakt. Daarbij leggen wij de nadruk op de praktische aanpak. Hoe creëren we met elkaar een context waarin we vele digitale zorgwerkplekken moeiteloos naast elkaar laten functioneren. Zorg op afstand en zorgdomotica als mooie voorbeelden van ecosystemen die mensgericht en datagedreven opereren en die zorgverleners helpen hun werk efficiënt en met plezier te doen.

In het programma komen zowel onze partners als klanten aan het woord. Zij kunnen het beste vertellen waar behoefte aan is en welke problemen we moeten oplossen. Dagvoorzitter is Ruud Koolen, director van de Dutch Health Hub. Binnenkort maken wij het complete programma en de sprekers bekend.

Voor wie?

Dit summit hebben we speciaal georganiseerd voor ICT-managers en beslissers in de care en de cure, ICT-adviseurs, innovatiemanagers en voor partners en klanten van RAM Infotechnology voor wie digitale zorgwerkplekken belangrijk zijn.

Save the date: dinsdag 15 november 2023

Programma en aanmelden >

We kijken uit naar uw komst.

Digitale zorgwerkplek

Thema ‘De Digitale Werkplek voor de Zorg’

Laten we direct duidelijk zijn: ‘de’ digitale zorgwerkplek bestaat niet. Er zijn er tientallen, misschien wel meer dan 100! Want elke functie, elke rol in de zorg, vraagt om een gespecialiseerde werkplekvorm die naadloos aansluit op de taken die daarbij horen. En dat is heel verschillend, zeker als we dat voor de hele zorgmarkt willen faciliteren. En dat willen we. Daarom organiseren wij deze summit om met elkaar, zorgorganisaties, adviseurs, leveranciers en andere partijen in de zorg, naar ‘the next level’ te gaan.